Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să vă caute cineva care vrea să se asigure că vă continuaţi relaţia sentimentală din punctul în care se oprise, c-o fi greşit omul. Aveţi multe pe ordinea de zi şi s-ar putea s-aveţi succes pe toate fronturile c-aveţi energie, chef de viaţă şi oameni care să v-ajute.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Poate puneţi la cale o ieşire în lume la sfârşit de săptămână şi o să-i întrebaţi pe prieteni dacă vin, cât stau şi pe unde-ar vrea să ajungă. O să vă alăturaţi unor oameni ca să desfăşuraţi o activitate de plăcere şi o să descărcaţi acolo tot stresul, tensiunile care v-au stors de energie.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Se organizează o strângere de fonduri, o acţiune în folosul unor oameni care-o duc greu şi o să fie un câştig de ambele părţi. Se poate să primiţi nişte bani ori vreo recompensă de alt gen de la serviciu, o învoire, câteva zile de concediu, un voucher să vă duceţi la odihnă, la distracţie.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să rezoneze sufleteşte cu voi şi să vă asortaţi de minune, să formaţi un cuplu, o căsnicie. O să mai plecaţi pe ici, pe colo, mai aveţi nişte locuri de vizitat şi să vă-ntâlniţi cu nişte oameni de care vă e dor, care v-au lipsit şi faceţi pregătiri în acest sens.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Parcă vin nişte bani care pot fi de la bancă - sub formă de împrumut ca să daţi avansul pentru o casă, o maşină, începeţi o afacere. Poate va mai târguiţi cu un partener de afaceri până obţineţi ce v-aţi propus, să nu vă sufoce frustrarea, să aveţi sentimentul că e echitabil totul, că e cinstit aşa.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

O persoană nou apărută în peisajul monden vă curtează şi o să răspundeţi cu aceeaşi monedă se pare. E bine să va-ngrijiți şi de voi, de sănătate, să faceţi un pic de sport, să alegeţi activităţi de timp liber care să vă deconecteze să vă revigoraţi.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O să vă puteţi reface viaţa de cuplu, poate chiar şi cu aceeaşi persoană şi vă puteţi căsători dacă totul merge ca la carte. O să vă ocupaţi de casă, de familie, de sănătatea alor voştri şi de-a voastră ar trebui, bineînţeles şi o să fie un reviriment în toată regula.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Poate mai investiţi nişte bani în casă, vă mobilizaţi pentru o renovare, mai recondiţionaţi mobilierul, dacă nu cumpăraţi piese noi. Se conturează câteva zile de relaş într-o staţiune de agrement, fie şi în weekend şi să cunoaşteţi lume nouă, să fie chiar cineva cu care să se înfiripe o relaţie.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Se poate să aflaţi o veste bună despre naşterea unui copil care-o să vă umple frumos, viaţa de familie. Poate mai faceţi un efort financiar pentru copii, să-i trimiteţi la aer, la joacă, într-o tabără sportivă sau de creaţie şi o să regândiţi politica monetară a familiei.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O să rezolvaţi partea scriptică a unei situaţii şi o să faceţi progrese, faceţi achiziţii, bateţi palma pentru contracte bănoase. Se poate să porniţi în căutarea unei locuinţe noi şi o să faceţi nişte vizionari pân-o să daţi de cea în care să vă simţiţi într-adevăr acasă.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Se reuneşte familia cu un prilej anume şi o să lămuriţi nişte chestiuni care v-au stat pe cap şi totul o să intre în normal. Or să vă reuşească activităţile la care iau parte colegi, prieteni, în care-o să se simtă forţa grupului şi toată lumea o să aibă de câştigat.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O să vă faceţi timp pentru dat refresh locuinţei, să vă simţiţi şi mai bine că poate o s-aveţi musafiri de soi, persoane importante. Aveţi idei, susţinere din partea unor oameni care vă apreciază, unii chiar vă sunt datori şi or să iasă lucruri de calitate din mâinile voastre, o să vă bucuraţi de un plus de prestigiu.