Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să vă bucuraţi de un plus de atenţie, de cadouri şi alte surprize plăcute cu care o să vă răsplătească cei dragi. Se poate sa aveţi o listă întreagă de activităţi de bifat până la noapte sau poate e un eveniment central care o să vă acapareze cu totul, o nuntă, un botez.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să puteţi da o fugă prin ţară pe undeva, posibil şi în afară, să vizitaţi nişte locrui, oameni, să mai schimbaţi peisajul. Poate ar trebui să vă faceţi curaj să vă eliberaţi de o apăsare sufletească, să vă duceţi la cei fata de care aţi greşit, poate fără să vreţi, să le cereţi scuze, iertare.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

E posibil să vă iasa in cale cineva care să aibă un magnetism aparte şi să nu vă puteţi lua gândul de la acea persoană. O să vă ia prin surprindere mesajele cu invitaţii, care incotro şi în funcţie de timpul liber şi de dispoziţia sufletească o sa alegeţi cu cine şi unde să petreceţi mare parte din zi.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Poate apare un context special şi o să apăreţi în public, vi se mulţumeşte pentru felul în care aţi lucrat şi pentru rezultate. O să vă extindeţi influenta în cercul de prieteni şi poate o să vă implicaţi în activităţi recreative în care să-i cooptaţi şi pe cei nou apăruţi în grupul vostru.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Segmentul deplasări  e activat frumos şi poate va invita cineva din străinătate să-i faceţi o vizită că-i e dor de voi. Fiinţa iubită a reţinut ce vă place şi poate va duce intr-un city break să vă reînnoiţi jurămintele de credinţă şi iubire sau abia acum o să vi se facă o declaraţie de dragoste.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

E posibil să vă dea cineva înapoi banii pe care i-aţi împrumutat cândva şi o să aveţi cu ce să plecaţi în plimbare, să mai ajungeţi la malul mării. Poate o să faceţi un gest de omenie fata de nişte oameni care trec printr-un moment dificil şi o să aveţi grija şi de aici încolo ca acei oameni să se simtă în siguranţă.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

La o recepţie undeva o să faceţi cunoştinţă cu cineva care se regăseşte în felul vostru de a fi şi o să fie o atracţie reciprocă. O să daţi ochii cu nişte persoane care vor să fiţi alături de ei într-un moment important al vieţii lor, la cununia religioasă, la botezul copilului care vor avea loc în curând.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Poate-i faceţi o vizită cuiva bolnav sau poate le daţi o mână de ajutor unor prieteni care se mută, ori inaugurează un sediu. Poate aveti un eveniment în familie şi o să vă implicaţi trup şi suflet să iasă totul la mare artă, ca aţi făcut un pariu cu voi înşivă ca o să fie cu rafinament totul.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Se poate să realizaţi într-un târziu că persoana care vă face curte e, într-adevăr, cea mai potrivită pentru stilul vostru de viaţă. Se poate sa aveţi chef de stat acasă şi să faceţi ce vă place, să fiţi creativi şi să-i chemaţi şi pe prieteni la cafea, la o prăjitură, la un moment dat.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

E posibil să faceţi nişte achiziţii pentru casa, chiar şi online dacă pierdeţi prea mult timp prin magazine şi o să fie un succes. Poate organizaţi o întrunire cu rude şi prieteni, c-aţi avut o realizare şi faceţi o trataţie, mai puneţi la cale şi un alt moment festiv care va avea loc în curând.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Poate le faceţi o vizita unor rude apropiate, dacă nu cumva o să le ziceţi să treacă pe la voi că tot confortul casnic va-ncanta mai mult. Se poate să plecaţi într-o excursie sau să-i duceţi pe copii într-o excursie cu şcoala, cu echipa sportivă, artistică ori de alt gen, din care fac parte.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Se poate să incasati o sumă importantă de bani, poate-ati vândut ceva şi abia acum va intra banii în cont. Poate daţi o petrecere în cinstea cuiva şi o să fie toată lumea fericită, c-aveţi multe de împărtăşit, iar ceilalţi vor fi luaţi prin surprindere de gestul vostru.