Berbec(21 mart. – 20 apr.) 

Poate vindeţi ceva care să v-aducă bani în cont şi să vă asigure un venit suplimentar, de care să nu v-atingeţi, deocamdată. Viaţa voastră se poate schimba-ntr-o clipa în bine şi să vă şi căsătoriţi, pentru că la voi totul se poate schimba pe loc - în foarte bine, pentru că sunteţi imprevizibili.

Taur(21 apr. – 21 mai) 

Plecaţi voi pe undeva, să fiţi în doi şi să vă ţineţi deoparte de lucrurile care, în mod normal vă storc de energie. Poate vă faceţi programul în aşa fel încât să vă puteţi recupera relaţia cu cel pe care-l iubiţi, pentru că se cam pierduse pe parcurs, relaţia şi-i daţi refresh.

Gemeni(22 mai – 21 iun.) 

O să faceţi tot ce depinde de voi să iasă frumos o petrecere aniversară, sau onomastică de mâine, dacă nu cumva e o nuntă. Se poate să fiţi invitaţi prin ţară, pe undeva, la o nuntă, sau alt gen de petrecere, la care să vă placă să vă duceţi, c-o să vă consolidaţi relaţiile amicale.

Rac(22 iun. – 22 iul.)

  Poate la o reuniune mondenă o să-ntâlniţi pe cineva de care să vă-ndrăgostiți şi să fie şi reciproce, sentimentele. E posibil să luaţi nişte bani şi o să vă mai gândiţi dacă plecaţi în plimbare prin împrejurimi, sau faceţi o trataţie la voi acasă, azi, mâine, când or să poată şi invitaţii.

Leu(23 iul. – 22 aug.) 

O să vă scoată cineva la o cafea, poate primiţi cadouri, o invitaţie pentru mâine, la plimbare pe malul mării, undeva la munte. Apare cineva care se poate să vină cu o ofertă de lucru şi să vă şi nimerească pentru c-aveţi nevoie de un supliment salarial să vă puteţi deplasa spre mare, munte cât mai e timp frumos.

Fecioară(23 aug. – 21 sept.)

 Vă bucuraţi de întâlnirea cu cineva care a bătut cale lungă până la voi şi o să vedeţi cum puteţi duce mai departe o relaţie armonioasă. Se poate să faceţi pregătiri în vederea evenimentului de mâine şi să vă mai ajute şi altcineva, să nu rămână tot greul pe umerii voştri.

Balanță(22 sept. – 22 oct.)

 Se poate să vă-ntoarceţi la o dragoste mai veche pentru că nu puteţi trăi fără, şi mai aveţi multe de spus în această relaţie. O să vă-ngrijiți şi mai mult de voi, să vă duceţi la o sală de sport, la un salon de înfrumuseţare, să vă tundeţi, să consultaţi un stilist eventual.

Scorpion(23 oct.– 21 noiem.)

 O s-aveţi cu ce să vă deplasaţi dacă plecaţi în excursie, cu maşina prietenilor sau cu trenul, dacă a voastră e la reparat. Poate-o să ieşiţi mai des pe la mondenităţi, să vedeţi care sunt tendinţele actuale şi pe linie profesională, dar şi în societate, în general, spre ce să vă orientaţi.

Săgetător(22 noiem. – 20 dec.)

 Sunt ceva mondenităţi pe la care o s-ajungeţi şi azi şi mâine, o să vă-ncărcați frumos bateriile, mai staţi la poveşti cu prietenii, printre altele. Sunt indicii de călătorie şi o să vă-ntâlniţi cu prietenii de care vă e dor, poate şi cu rudele care locuiesc prin zonele respective şi o să fie reconfortant.

Capricorn(21 dec. – 19 ian.)

 Se poate să vă invite cineva la o zi de naştere, sau e o ceremonie care o s-adune lume multă şi veselă. E posibil să recuperaţi nişte bani şi să puteţi spera la o plecare cu familia într-un weekend care să spele toate angoasele, să vă dea o energie suplimentară.

Vărsător(20 ian. – 18 febr.)

 O să-ntâlniţi pe cineva într-un grup de prieteni, cu care să formaţi un cuplu şi să vă meargă şi bine din punct de vedere sentimental. Vă caută multă lume şi o să găsiţi pentru fiecare un pic de timp să socializaţi, poate aveţi preocupări comune, ori vă duceţi într-o excursie şi-i adunaţi pe toţi la un loc.

Pești(19 febr. – 20 mart.)

O s-aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu şi o să mai reduceţi, poate, o parte dintre pretenţii, să puteţi convieţui. O să primiţi nişte răspunsuri de la şefii voştri şi o să ştiţi ce se-aşteaptă de la voi şi dacă sunteţi apreciaţi, sau încă mai trebuie să dovediţi tot felul de lucruri.