Berbec (21 mart. – 20 apr.) O persoană dragă revine de pe unde-a fost plecată şi o să vă vedeţi mai des, n-o să mai lăsaţi nimic la voia-ntâmplării. O să fie, poate, mai mult de lucru luna asta, iar unii dintre voi începeţi şi cursurile la diverse şcoli şi o să fie solicitant, cel puţin o vreme până vă intraţi în ritm.

Taur(21 apr. – 21 mai.) Relaţia cu partenerul de cuplu poate duce la căsătorie, iar dacă n-aveţi pe nimeni o să-şi facă apariţia - negreşit. Vouă v-au rămas nişte lucruri de finalizat, la serviciu şi o să puneţi suflet pentru că e un proiect la care ţineţi şi de care depinde şi promovarea voastră.

Gemeni (22 mai – 21 iun.) Sfera sentimentală se va reanima, după o perioadă mai puţin intensă şi e posibil să vă şi căsătoriţi, dacă nu sunteţi deja. Se poate să reluaţi o colaborare care v-ar aduce acel surpuls financiar cu care să puteţi pleca în weekend pe undeva, să vă distraţi cu ai voştri.

Rac(22 iun. – 22 iul.)  Se deblochează o situaţie care v-a-mpiedicat să avansaţi profesional şi o să puteţi ocupa un post la care visaţi cine ştie de când. O să puteţi încasa nişte bani pe care trebuia să-i luaţi mai demult şi-i puneţi deoparte într-un cont secret, să le faceţi surprize alor voştri.

Leu(23 iul. – 22 aug.) Se poate să fie o seară specială pentru voi, cu o cină romantică, vor fi şi declaraţii de dragoste - e ceva deosebit. Poate vi se măreşte salariul, sau o să lucraţi şi în paralel şi o să vă dublaţi - poate - veniturile, se-anunţă o perioadă bună, sub aspect financiar.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.) În relaţia de cuplu se impun nişte decizii referitoare la investiţiile pe care urmează să le faceţi din toamnă încolo. Sunt nişte oameni care contează pe ajutorul vostru, fie că e vorba de slujbă, fie de un interes personal, o să le fiţi prin preajmă - la nevoie.

Balanță(22 sept. – 22 oct.)  Noutăţi în sfera sentimentală, vă caută cineva care vrea să vă scoată la masă, c-aveţi ceva important de discutat. Poate vă hotărâţi - brusc - să vă mutaţi, o fi vreo locuinţă la un preţ atât de bun ca o să treceţi direct la fapte - poate pentru copii faceţi un efort

Scorpion(23 oct.– 21 noiem.)  Vă puteţi interesa la banca de un credit pentru casă, ori nevoi personale, să puteţi începe pregătirile pentru o nuntă. O să vă luptaţi pentru nişte drepturi şi o să umblaţi de la un sediu la altul ca să luaţi toate semnăturile, să vă atingeţi nişte obiective.

Săgetător (22 noiem. – 20 dec.) Sunteţi dispuşi să renunţaţi la stilul independent de viaţă şi să aveţi o relaţie stabilă, să aduceţi pe lume copii, să vă aşezaţi la casa voastră. Se poate să fiţi convocaţi de cei din conducerea de la slujbă să luaţi parte la nişte evenimente prin care să vă promovaţi activitatea în care sunteţi implicaţi, proiectele.

Capricorn(21 dec. – 19 ian.) Se poate să lucraţi şi în particular, s-aveţi o colaborare şi să vă fie mai uşor cu ratele şi cu facturile. Încă mai aveţi şansa să reparaţi o relaţie de cuplu, mai ales dacă sunt şi copii la mijloc şi să stabiliţi noi reguli de convieţuire.

Vărsător(20 ian. – 18 febr.)  Întâlnire cu cineva care vrea să vă faceţi program de weekend, iar dacă mai aveţi şi câteva zile de concediu, cu-atât mai bine. Se poate să primiţi undă verde la un proiect care-o să v-aducă, în sfârşit, satisfacţii profesionale, şi să vină la pachet cu o recompensă financiară.

Pești(19 febr. – 20 mart.)  Vi se aprobă o reeşalonare a ratelor, un salariu, două în avans, ceva care v-ar scoate dintr-un impas financiar. O să vă tot intersectaţi cu şefii care vă ţin sub lupă în perioada asta şi puteţi profita de fiecare ocazie să le cereţi câte ceva.