Berbec  (21 mart. – 20 apr.)

Evenimente neaşteptate ce se produc în lanţ te iau parcă pe sus. Nu opune rezistență! Ai şansa să începi o viaţă nouă şi să trăieşti după limite stabilite de tine.

Taur(21 apr. – 21 mai)

 În 2019, spiritualitatea devine o temă majoră pentru tine. Persoane care te inspiră spiritual intră în viaţa ta, semn că eşti pregătită să te ocupi şi de sufletul tău.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Eşti cel mai bun antrenor pe care l-ai avut vreodată. Îti este din ce în ce mai uşor să implementezi în rutina ta măsuri sănătoase. Eşti la fel de disciplinată la serviciu.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Nu există ambiţii prea mari pentru tine în 2019. Toate resursele ţi stau la dispoziţie. Ceea ce numeşti noroc este rezultatul ultimilor doi ani de muncă, deloc uşori!

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Oricâte obstacole ţi-ar sta în cale, nu renunţi la ideile în care crezi. încăpăţânarea ta face o triere în rândul prietenilor, cărora le dedici

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Când te-ai obişnuit să accepţi schimbarea ca pe o normalitate, lucrurile se domolesc. Aprofundarea intereselor intelectuale sunt cheia avansării tale în carieră.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Cauţi resursele de energie în puterea interioară, pe care înveţi să o foloseşti prin noi metode. Se ivesc oportunităţi legate de carieră.

Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Se întâmplă atâtea lucruri deodată, încât n-ai timp să te plictiseşti, ceea ce este raiul pe pământ pentru tine. Găseşti noi surse de venit şi-ţi reglezi conturile la propriu.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Evenimentele dramatice din ultimii ani au şubrezit unitatea familiei tale. Ieşi din zona de confort şi oferă-le celor dragi mai multă libertate şi putere de decizie.


Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Îti urmezi chemarea şi cunoşti împlinirea profesională, găsindu-ţi serviciul sau angajatul ideal. în acelaşi timp, redescoperi copilul din sufletul tău, care iubeşte joaca.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Datorită încrederii în propria persoană, emani o energie deschizătoare de uşi. Descoperi că spontaneitatea şi o doză de nebunie îţi pot condimenta viaţa oricând.