Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să scoateţi din banii de buzunar să plătiţi urgent o factură, ori altceva la care nu v-aţi fi aşteptat, dar n-o să vă dezechilibreze financiar. Sunt câteva proiecte în derulare şi aşteptaţi să vă reuşească totul, în cele mai mici detalii şi să vă luaţi banii, că poate plecaţi şi în concediu.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Noutăţi la capitolul - relaţie - apare cineva cu care vă armonizaţi frumos şi poate rămâneţi împreună pe viaţă. Se pare c-o să faceţi o investiţie serioasă, vă luaţi maşina, casă, o fi poate şi o vacanţă prin lume pe undeva, costisitoare, or fi mai multe lucruri de cumpărat.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O să vă puteţi găsi şi voi pe cineva care să vă completeze frumos şi cu care să faceţi echipa şi la treabă şi la distracţie. Se vine probabil, cu o ofertă de afaceri şi o s-aveţi energia şi interesul necesar să va-ncumetați la aşa ceva, pentru c-o să vă puteţi suplimenta veniturile.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se pare c-or să vă faceţi remarcaţi prin ceva care v-ar aduce un plus de notorietate, bani, şi alte avantaje - vedem ce-o fi. Poate v-aţi hotărât şi voi în privinţa unei colaborări, c-au fost mai multe şi-abia acum v-aţi decis, bateţi palma cu cel care vă oferă cele mai bune condiţii de muncă.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O relaţie sentimentală care părea imposibilă se poate rescrie frumos şi să vă meargă mai bine decât aţi fi bănuit. Se poate să schimbaţi brusc macazul la serviciu şi să vă duceţi la alt loc de muncă, pur şi simplu pe negândite şi să faceţi şi o alegere inspirată.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Poate vă cheamă nişte prieteni, rude, să le faceţi o vizită în străinătate şi poate vă duceţi în week-end. Poate veniţi cu o idee ingenioasă cu care să daţi lovitura în afaceri, să porniţi pe un alt drum de pionierat- poate -si să fiţi binevazuti în branşa voastră.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O să se regleze comunicarea cu partenerul de cuplu şi veţi avea o serie de activităţi comune ca să strângeţi relaţiile, să fiţi conectaţi. Vă reuşesc demersurile care ţin de sfera contractuală şi o să vă luaţi banii la timp, să vă puteţi achita rată la bancă, şi restul datoriilor.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Vă scoate cineva la cafea să povestiţi de-ale voastre - poate e o cină romantică. Se pare c-o să luaţi nişte bani din urmă şi o să aveţi de cheltuială, poate puneţi la cale o escapadă turistică la mare în week-end cu prietenii.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

O să treceţi la alt nivel de comunicare cu fiinţa iubită şi poate-o să vă căsătoriţi în curând, dacă o să vorbiţi acelaşi dialect. Apar surprize plăcute, de unele se fac vinovaţi prietenii, iar de altele, cei cu care veţi avea de lucru în particular - o s-aveţi afacerea voastră care să vă propulseze în carieră.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O s-apară cineva care să vă fascineze şi să vă doriţi s-aveţi ocazia să vă cunoaşteţi mai bine pentru că există potenţial de relaţie. Se poate să daţi drumul creativităţii şi să puneţi în aplicare o idee care să vă dezvolta frumos şi o să câştigaţi banii cu care să vă luaţi acele lucruri de care-aveti mare nevoie.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Poate faceţi o rezervare la cazare, transport pentru un sejur într-un resort, o staţiune de agrement şi poate obţineţi o reducere consistentă. O să mai investiţi nişte bani în casă, poate după ce vă-ntoarceţi din vacanţă şi dacă va mai rămân bani, pentru c-aveţi nişte planuri de design interior.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Se poate s-aveţi un examen, sau un interviu pe care să le treceţi fără dificultate şi să vă relaxaţi după. Poate se iveşte ocazia să vă luaţi maşină sau luaţi întâi lecţii de şoferie şi după ce primiţi carnetul de conducere vă cumpăraţi şi maşina.