Berbec

Nu ţine cont de nimeni, pentru că azi contezi doar tu şi capacitatea ta de a lua decizii fără influenţele sumbre din afară. Ştii exact ce trebuie făcut, eşti pregătit să-ţi duci la capăt alegerea fără teamă, de aceea trebuie să ignori complet ce-ţi spun ceilalţi, care oricum nu văd nimic bun.

Taur

Nu te lăsa furat de iluzii, aşa cum te-ar încuraja cei din jur, pentru că tu priveşti lucrurile cât se poate de lucid, doar prin prisma raţiunii. Chiar dacă unii îţi vor reproşa că nu ai curaj să visezi şi că te bazezi numai pe realitate, eşti de părere că e mai sănătos să păstrezi contactul cu realitatea şi să nu construieşti castele de nisip.

Gemeni

Eşti pregătit să investeşti o mare suma de bani în confortul domestic, poate pentru a renova locuinţa sau a o redecora sau pentru a schimbă un obiect casnic defect. Ceva îţi spune că nu e chiar cel mai bun moment pentru astfel de cumpărături, dar e totuşi o urgenţă, pentru că bună funcţionare a casei depinde totuşi de acea achiziţie.

Rac

Regreţi lipsa de cumpătare de care ai dat dovadă cu ceva timp în urmă, pentru că ai aruncat, absolut inutil, nişte bani pe fereastră. Cântăreşte mai atent fiecare decizie de ordin financiar, pentru că nu stai prea bine cu banii și orice eroare poate dezechilibra major bugetul şi poţi trece de la plus la minus pe nesimţite.

Leu

Fii generos când vine vorba de gesturi de afecţiune, deoarece vei fi de-a dreptul încântat când îi vei vedea pe ceilalţi ce bine primesc iubirea ta. Ai atât de multe de oferit încât uiţi şi de atitudinea ta un pic egoistă, despre care vorbesc unii. Dai dovadă de un imens altruism, aşezându-i pe ceilalţi pe primul plan, şi abia la urmă pe ţine, dar eşti fericit dacă ceilalţi zâmbesc.

Fecioara

Nu are rost să rămâi cramponat într-o stare de lucruri doar pentru că te-ai obişnuit cu ea şi ţi se pare confortabilă. E vremea să renunţi la credinţe învechite, la idei care nu mai au nici un rol în viaţă ta, la relaţii care nu mai au nimic de oferit, deci acceptă chiar acum schimbarea. Nimic nu durează veşnic, nici lucrurile frumoase, nici cele mai puţin frumoase.

Balanţă

Mare grijă la bani. Stai cu ochii pe rest la cumpărături, pe portofel în aglomeraţie, pe cheia de la casă, pentru că o clipă de neatenţie te poate lasă fără un obiect de preţ. Dar şi tu încearcă să stai cât mai departe de ispita de a apela la tertipuri incorecte pentru a obţine ceva important!

Scorpion

Cineva îți poate întinde o capcană periculoasă, deși s-ar putea să pară că-ţi vrea binele, te înconjoară de gesturi prieteneşti şi calde. Dacă în joc e fericirea ta şi a celor dragi ţie, vei lua imediat atitudine, deci ascultă ce-ţi transmite vocea ta interioară. Dacă cineva cu gânduri negative s-a infiltrat în mediul tău intim, imediat vei sesiza acest lucru și vei ridica imediat scutul de protecţie.

Săgetător

Iubirea nu e doar un gest continuu de dăruire, ci trebuie să şi ceri ceva de la cel de lângă tine. Învaţă să şi pretinzi, dar fă-o în cel mai altruist şi generos mod, că nu cumva să creadă că dai semne de egoism. A cere atenţie, a cere semne de iubire, a cere să ţi se şi ofere ceva în schimb nu e deloc egoism, ci e normalitatea oricărei iubiri adevărate, care e un schimb continuu de vorbe şi gesturi frumoase.

Capricorn

Inima te cheamă în altă parte, atras de dor, de iubire, de nostalgii puternice. Poate cineva drag ţie nu poate fi acum lângă ţine şi încerci să mai reduci distanţele stand ore în şir la telefon sau trimiţându-i mesaje de afecţiune pe toate căile accesibile. Dacă ai ocazia de a călători, nu ezita s-o faci. Te vei întoarce acasă fericit pentru că ţi-ai împlinit visul!

Vărsător

Muncă ta a ajuns într-un impas în care eşti nevoit să stai şi să chibzuiesti o vreme încotro e mai bine să mergi. Ambele variante pe care le ai la dispoziţie au şi avantaje şi dezavantaje, tocmai de aceea ţi-e atât de greu să o alegi pe una din ele. Asumă-ţi decizia şi nu te mai gândi la alternative tardive.

Peşti

Eşti pe cale să atingi bunăstarea datorită resurselor fantastice pe care le deţii. Eşti un motor de energie care rulează la turaţie maximă, deci pune la treabă creativitatea şi puterea ta de muncă pentru a scoate la lumină lucruri generatoare de prosperitate în viaţa ta. Chiar trebuie să te apuci de treabă.