Berbec (21 mart. – 20 apr.)

E posibil să apară cineva care să vă completeze frumos şi să formaţi un cuplu, să fiţi împreună - că e an bun de căsătorie. O energie debordantă şi o dorinţă de a fi generoşi cu cei din jurul vostru, să faceţi tot felul de lucruri pe care nu le-aţi mai încercat până acum şi să vă deconectaţi.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Cineva care e pe lungimea voastră de undă vrea să vă convingă că e tot ce vă trebuie şi poate faceţi pasul spre căsătorie. Apar noutăţi, oameni care vă scot din zona voastră de confort şi vor sa va implicaţi într-un proiect de timp liber care să vă acapareze pentru că e incitant.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O să vă folosiţi ideile, inspiraţia într-o activitate în care-o să-i cooptaţi şi pe alţi prieteni care vor să le faceţi un pustiu de bine altora. Poate plecaţi cu grupul de prieteni într-o excursie de-o zi, schimbaţi aerul, peisajul, revedeţi nişte buni prieteni şi vă-ntoarceţi cu altă stare de spirit acasă.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se poate să le fiţi un bun exemplu unor apropiaţi şi va vor cauta în continuare prezenta, o să ieşiţi mai des. Apare cineva care vrea să vă scoată la cafea, să faceţi câţiva paşi împreună, să vă cunoaşteţi, să legaţi o prietenie ca să se vadă dacă puteţi ajunge şi la căsătorie.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Poate îi duceţi pe copii într-un parc de agrement sau închiriaţi un teren de sport să descarce acolo toate tensiunile, să scape de stres. O să ajungeţi în centrul atenţiei, poate câștigati un premiu, un titlu, vă faceţi cunoscute opiniile de la înălţimea unei tribune, sau e un party în care sunteţi piesa centrală.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Cineva de departe spera să vă revedeţi cât de curând şi poate nu va fi nevoie să trăiţi departe unul de celălalt. E un chef de ducă pe care n-o să-l puteţi ignora şi poate daţi o fugă prin împrejurimi să vă mai vedeţi cu unul, cu altul şi o să vă-ntoarceţi revigoraţi.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

E cineva dintr-o fostă relaţie care va vrea înapoi şi o să deducă din atitudinea voastră dacă mai e loc de-ntors, sau nu. Un anturaj mai vesel, care-o să va-insoțeasca pe la evenimente şi o să vă bucuraţi de nişte oportunităţi de relansare a carierei şi o să vă faceti noi relaţii.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

E posibil să ieşiţi la cafea cu cineva care e interesat de o relaţie - serioasă - de cuplu şi o să vedeti ce mesaje sufleteşti vă transmite. Se poate să aflaţi despre o afacere care v-ar aduce bani şi prestigiu şi dacă vă simţiţi în stare să faceţi față acestei provocări o să acceptaţi, dacă nu, o să vorbiţi deschis.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Poate vă consultaţi cu familia în privinţa investiţiilor din casă şi o să alegeţi varianta optimă - să faceţi ce trebuie cu banii strânşi. O petrecere în familie, o aniversare, o cununie religioasă, un botez, o să v-adune pe toţi şi o să fie o atmosferă de sărbătoare şi care să vă meargă direct la suflet.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O să faceţi cunoştinţă cu cineva care va fi în rezonanță cu voi şi o să vă armonizaţi frumos, aşa, pe parcurs. O să fie revigorantă ieşirea la iarbă verde, la pădure sau poate la malul mării şi o să va-ntoarceti cu idei de ascensiune în cariera - poate daţi concurs pentru un post.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

O rudă apropiată are nevoie de o mână de ajutor şi poate n-aşteptaţi să vă roage, ci vă oferiţi din start să ajutaţi cu ce e nevoie. Poate vă duceţi în vizită la nişte prieteni care v-aşteaptă prin ţară pe undeva, poate fi un motiv special, dar se poate şi fără, numai pentru că n-aţi mai stat de mult la povești.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Se poate să dedicaţi mare parte din timp copiilor şi să vă duceţi încotro au ei chef. O dragoste împărtăşită, iar pentru unii o nouă dragoste la orizont şi o să se refacă armonia sufletească, o să vă puteţi bucura de traiul în doi.