Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se poate să nimeriţi o reducere substanţială la ceva scump, casă, maşină, aparatură şi să nu rataţi o astfel de ocazie sau cumpărături în rate. Se poate să răsfoiţi oferta de joburi şi să alegeţi ceva care vi se potriveşte, şi care v-ar aduce mai mulţi bani la bugetul familiei.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Vă reuşesc iniţiativele care ţin de pregătirea tehnică, poate lucraţi la ceva care să vă aducă mari satisfacţii profesionale. E posibil să apelaţi la o persoană influenţă ca să demaraţi o afacere, poate obţineţi o sponsorizare, vă înconjuraţi şi de alţi oameni care vor munci cot la cot cu voi.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O să treceţi peste neînţelegeri mai vechi cu cineva la care ţineţi şi pe care n-aţi vrea să-l pierdeţi şi-o să continuaţi relaţia. Se poate să strângeţi în jurul vostru nişte oameni care or să vă aprobe ideile, strategiile şi o să fiţi un grup unit, o să aveţi succes, aşa cum aţi visat.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

O să vă faceţi remarcaţi prin ceva care o să atragă voturi pozitive, un premiu, recunoaştere la scară mai mare. O să perfectaţi o situaţie, luaţi semnături, cârduri, legitimaţii care să vă permită accesul la anumite instituţii pe care vreţi să le frecventaţi.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Se pare c-o să daţi dovadă de diplomaţie în relaţia cu nişte autorităţi, examinatori, care-or să va-ntoarca pe toate fetele ca să obţină nişte informaţii de la voi. Şi voi puteţi legaliza nişte acte de proprietate, vindeţi, cumpăraţi o locuinţă, sau închiriaţi vreuna, vă duceţi la notar să le parafaţi.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

E posibil să luaţi nişte bani şi să vă cumpăraţi câteva din lucrurile după care tânjeaţi de multă vreme. Se pot încurca ițele unei afaceri, dar să reuşiţi să vă descurcaţi, totuşi, or să vă mai ajute şi colegii şi prietenii, n-o să fiţi lăsaţi la greu, o să fie bine.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Relaţia cu partenerul de cuplu se afla într-un crescendo care poate duce şi la căsătorie, dacă vă doriţi, într-adevăr, acest lucru. O nouă provocare în sfera profesională şi trebuie s-aveţi o atitudine fermă dacă e să luaţi o decizie referitoare la semnarea unui contract.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Vă pregătiţi pentru o ieşire în lumina reflectoarelor şi o s-aveţi nişte pregătiri minuţioase de făcut - pentru că detaliile contează. Poate va trebui să completaţi nişte hârtii ca să vă puteţi lua banii pe care nu i-aţi putut încasa de o bună bucată de vreme şi o să aveţi un confort financiar asigurat.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Se poate să-ncepeți un tratament dacă aţi aflat rezultatul analizelor medicale care indicau o afecţiune, anume. O s-aveţi lucruri noi de făcut la serviciu şi o să veniţi cu idei ingenioase, bine primite de către şefi, parteneri de afaceri şi o să vă bucuraţi de prestigiu.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O ieşire în lume ar fi un bun prilej să reactualizaţi vechi prietenii şi să mai întâlniţi nişte oameni care să vă inspire. Posibilă întâlnire de afaceri şi o să bateţi palma după ce vă convingeţi c-o să primiţi tot ce aţi cerut, ca să nu munciţi mai mult decât aţi fi dispuşi.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Poate vă înscrieţi în cursa pentru ocuparea unei funcţii, vreţi să vă consolidaţi statutul şi o să fie un consum nervos, dar cu folos. Se poate să vă hotărâţi mai repede decât credeţi să vă luaţi o casă ori poate vreţi să vă mutaţi cu chirie, poate plecaţi din oraş şi o să locuiţi o vreme chiar în afara ţării.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O să-şi facă apariţia o persoană carismatică şi pe care o s-o vreţi în preajma voastră ca să formaţi un cuplu, să fiţi împreună. Schimbări neaşteptate care pot aduce o nouă lumină în viaţa voastră, atât profesională cât şi personală şi o să vă descoperiţi noi valenţe care să vă asigure succesul.