Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să puteţi semna nişte acte fără de care nu puteţi vinde, cumpăra, închiria un spaţiu, o locuinţă sau să mergeţi mai departe cu studiile. O să daţi drumul proiectelor noi şi să vă relansaţi pe scenă socială, să ajungeţi mai des pe la evenimente şi să vă promovaţi muncă, să fie un autopromo.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să primiţi un soi de recompensă pentru ce aţi muncit cândva, nu neapărat în ultima vreme şi o să fie încurajator pe mai departe. Aveţi energie, lumea din jur e dispusă să v-ajute dacă aveţi planuri îndrăzneţe, iar dacă vreţi să faceţi nişte achiziţii costisitoare o să apelaţi la un credit bancar, poate.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Veştile bune legate de sosirea pe lume a unui copil pot apărea în orice moment şi o să începeţi pregătirile, să aveţi o cameră a copilului. Poate vă-ngrijiți şi de voi, să vedeţi cum staţi cu sănătatea, să interveniţi la timp cu un tratament dacă se va dovedi că sunt ceva probleme - nu e de stat aşa.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Or să aterizeze de undeva nişte bani şi o s-aveţi cu ce să ieşiţi la plimbare, să vă bucuraţi de prezenţa celor dragi. Vi se rezolvă o situaţie, câştigaţi un proces, recăpătaţi nişte bunuri, o proprietate, vă implicaţi într-o activitate care să vă pună în valoare nişte calităţi.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Întrevedere cu cineva care va propune o afacere şi e posibil s-o luaţi în serios, oferta. Poate va-nscrieți la nişte cursuri, pot fi şi de plăcere, dar şi pentru că vreţi să atingeţi un alt nivel profesional şi s-aveţi un salariu mai mare.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Poate vă luaţi bilete de cazare, de transport, să plecaţi pe undeva să respiraţi alt aer. Bună comunicare cu anturajul colegial şi o să vă armonizaţi şi la treabă şi la distracţie, lucrurile vă ies pe bandă rulantă şi o să fie reconfortant.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se poate să vi se dea dreptate într-o chestiune legată de bani, proprietăţi sau poate e un orgoliu rănit care poate fi vindecat. Sunteţi în tratative cu nişte angajatori şi o să vedeţi dacă e convenabil, ca să fie echitabil, să vă mai rămână timp şi pentru familie.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Relaţia cu partenerul de cuplu are ceva mai multă căldură decât de obicei, dar există riscul să apară mici certuri dacă nu sunteţi atenţi la detalii. Poate-şi respectă promisiunile pe care vi le-au făcut şefii şi o să lucraţi la ceva anume, o să primiţi şi banii pe care i-aţi cerut şi o să vă declaraţi mulţumiţi.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva când ieşiţi cu grupul de prieteni şi să se întrevadă o relaţie de toată frumuseţea. O provocare incitantă la serviciu, o să vă scoată din zona voastră de confort şi o să vă străduiţi să faceţi fața situaţiei, să fiţi la înălţime.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Poate ieşiţi la cafea cu partenerul de suflet să staţi de vorbă, c-au fost unele tensiuni rămase-n aer. O s-aveţi chef de făcut mişcare, poate-o să vreţi să practicaţi un hobby, să vă duceţi la o sală de sport sau poate în aer liber o să găsiţi o activitate sportivă, de grup.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

E posibil să vă invite cineva în week-end la munte, la mare, într-o excursie şi să vă duceţi. Vine cineva cu veşti bune şi vă imprimă un entuziasm care-o să v-ajute să-ncepeți lucruri noi cu care să vă mândriţi, să vă reinventaţi.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O să cheltuiţi nişte bani ca să vă puneţi la punct maşina, poate vă cumpăraţi, eventual, alta ca să vă simţiţi în siguranţă la volan. Vă încântă cineva cu o colaborare şi o să acoperiţi nişte cheltuieli cu banii în plus pe care-i veţi câştiga şi o să vă mai găsiţi şi altceva de făcut în continuare.