Berbec (21 mart. – 20 apr.)

E posibil să apelaţi la economii, să cereţi eventual un împrumut ca să vă luaţi maşină, ori s-o duceţi la reparat. Aveţi energie, idei, vreţi să vă lansaţi în afaceri sau să câştigaţi bani, o imagine bună şi să vă meargă bine şi în relaţia sentimentală.

Taur (21 apr. – 21 mai)

E momentul să vă îngrijiți de sănătate şi să-i ajutaţi şi pe ai voştri cu ce se poate, să-i duceţi la un control medical, să le luaţi medicamente. Pe cât de mulţi bani o să cheltuiţi, pe-atât de mulţi s-ar putea să şi câştigaţi c-apar oferte de colaborare sau vindeţi ceva din ce-aţi lucrat.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

S-ar putea să aveţi nişte dubii în privinţa partenerului de cuplu şi să nu mai fiţi la fel de siguri c-o să vă căsătoriţi, dar o să vă treacă. O să intraţi într-o nouă etapă de viaţă, va fi un ritm alert, o să fie, probabil, un tur de forță ca să încheiaţi toate socotelile atât la serviciu, cât şi în particular.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

E posibil să primiţi nişte bani de la cine vă aşteptaţi cel mai puţin şi să vă descurcaţi cu cheltuielile din perioada sărbătorilor. Se poate să fiţi puşi într-o nouă postură şi să primiţi o recunoaştere publică, un titlu, să experimentaţi lucruri noi de care să fiţi încântaţi.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Grupul de prieteni cu care vreţi să petreceţi week-endul e cam zgomotos şi trebuie făcut ceva să-l omogenizaţi, că-s oameni prea diferiţi. Poate-o să primiţi o confirmare de la o agenţie turistică, că vi s-au rezervat, după cum aţi cerut şi să daţi avansul, ori poate să plătiţi integral.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Poate faceţi nişte achiziţii online ori vă duceţi la magazin şi luaţi în rate nişte lucruri de care aveți nevoie, ca să fie masa mai bogată în weekend. O să faceţi un bilanţ financiar să vedeţi ce vă permiteţi şi ce nu să cumpăraţi, că trebuie avut grijă să aveţi de cheltuială şi după, că poate plecaţi pe undeva în vacanță.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Cu partenerul de cuplu o să puneţi la punct o strategie legată de renovarea unei case, ori poate vreţi să vă luaţi una nou nouţă. O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi la un proiect care v-ar aduce beneficii pe mai multe planuri şi o să fie un salt în carieră.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O să vă străduiţi din răsputeri să le împliniți cele mai arzătoare dorinţe alor voştri şi să aveţi nişte zile fericite. Se poate să vă găsiţi un nou serviciu şi să vi se potrivească - mănuşă, deşi n-aţi fi crezut. E şansa voastră de a vă repune în valoare şi de a câştiga mai mulţi bani.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Se poate să ieşiţi la rampa cu un proiect de sertar şi să fie un câştig de imagine, să vă reinventaţi. Şefii au devenit poate mai vigilenţi, vă controlează mai des decât până acum şi o să fie stresant, dar poate cu ocazia asta văd şi ei că sunteţi muncitori şi eficienţi.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Poate se iveşte ocazia să vă duceţi de sărbători la nişte prieteni prin ţară pe undeva şi o să onoraţi invitaţia. E posibil să luaţi nişte bani şi să daţi o raită pe la magazine să cumpăraţi cadouri, pe care să le dosiţi până la Paşte, ca să le faceţi o surpriză alor voştri.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Relaţia sentimentală traversează o perioadă mai învolburată, dar iubirea o să învingă şi n-o să lăsaţi pe nimeni să vă intimideze. O perioadă favorabilă studiului şi o s-aveţi succes la examene, interviuri, poate obţineţi şi o tabără gratuită pe undeva, o bursă, nişte bonusuri, recompense.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O să vă suplimentaţi veniturile şi o să aveţi un nivel de trai mult mai bun, pentru că vă aflaţi în plină ascensiune socială. O să faceţi rost de banii pe care-i aveţi de dat, dacă n-aveţi nimic pus de-o parte şi o să luaţi tot ce vă trebuie pentru casa, c-aveţi cam multe lucruri de cumpărat.