Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să vă daţi întâlnire cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să fie o după-amiază reuşită, ori poate o zi-ntreagă. V-adunaţi resursele financiare, vă faceţi un plan şi plecaţi pe undeva şi să rămâneţi încă o zi, două, să vă recreaţi.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Apare cineva care-şi doreşte o relaţie şi se poate să vă sincronizaţi pentru că e an bun de căsătorie. Aveţi toate condiţiile şi motivele să plecaţi într-o excursie la mar, sau într-una din staţiunile de agrement preferate ca să vă bucuraţi de aer, de peisaje şi de cei dragi.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O invitaţie la un eveniment festiv, poate e o zi aniversară sau e tot o petrecere de Paşte că n-aţi apucat să vă vedeţi. Se pare c-aţi tot primit invitaţii, dar nu vă e foarte la-ndemână să ieşiţi, decât dacă e cineva pe care-l aveţi la suflet şi poate chiar mai petreceţi încă o zi împreună.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se pare că insistă cineva să luaţi pulsul mării şi n-o să rezistaţi tentaţiei să nu respiraţi briza sau poate ozonul dacă vă duceţi la munte. O să luaţi parte la pregătirea unui eveniment, poate o ieşire cu un grup mai mare şi o să vă implicaţi să iasă ceva mai deosebit, să fie spectaculos.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O să alegeţi să vă mai distraţi, c-aţi muncit destul, daţi o raită pe la evenimemntele din oraş sau poate vă duceţi în străinătate. Sunteţi gata de drum, orice mijloc de transport e bun pentru voi şi or să vă priască deplasarea, sejurul şi compania, anturajul, o să fie frumos.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

O să vă fie uşor să vă suiţi la volan sau să luaţi trenul şi s-o porniţi la drum, să simţiţi aer de libertate, de vacanţă. Oameni tineri, plini de viaţă, vă vor în preajma lor şi o să fie o atmosferă cu multă veselie şi dacă n-aveţi partener de viaţă vă puteţi găsi unul.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O să ocazionaţi o întâlnire cu cineva de care vă separaserăţi şi să-ncercaţi să redeschideţi subiectul - relaţiei, să vedeţi ce zice şi partenerul. E un confort sufletesc la gândul că puteţi pleca în plimbare şi să vizitaţi mai multe locuri, dar se poate să plutească în aer un stres legat de bani.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Aveţi chef să ieşiţi la socializare şi să vă mai faceţi şi alte relaţii, să frecventaţi un alt mediu. Poate că nu v-aţi hotărât încotro s-o apucaţi, dar un telefon, un mesaj v-ar putea oferi un posibil traseu şi să vă mobilizaţi imediat.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Apare o invitaţie de nerefuzat, e cineva care vă scoate la cafea şi o să fie o tatonare în vederea unei relaţii sentimentale. O să vă tot găsiţi câte ceva de făcut pe-acasă, dar e sărbătoare aşa că mai bine ieşiţi la plimbare şi vă vedeţi cu prietenii, vă duceţi chiar într-o excursie.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se pare c-o să vă descurcaţi cu banii de buzunar şi puteţi da o fugă la munte, la mare, sau altundeva, în plimbare. E un grup antrenant care vă scoate din zona de confort şi vă ademeneşte într-un parc de agrement să vă destindeţi şi să vă bucuraţi de această zi.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Se poate să primiţi în sfârşit cadoul pe care trebuia să-l luaţi din noaptea de Înviere, dar v-aţi aflat în altă parte şi nu s-a putut.  O să vi se facă o surpriză plăcută, poate vă invită cineva la masă, o fi un spectacol şi o să fiţi şi voi acolo, să vă destindeţi, să mai aflaţi ultimele tendinţe în modă sau în branşa voastră.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Poate-ar trebui să fiţi ceva mai selectivi cu alimentele, să nu apară vreun disconfort care să vă taie cheful de ieşit în lume. O să fiţi în formă, dornici de revăzut prieteni, rude şi o să găsiţi un anturaj pe gustul vostru şi poate aranjaţi ceva în aceeaşi formulă şi pentru următoarele zile.