Berbec (21 mart. – 20 apr.)

 O să cheltuiţi cam fără milă banii şi o să le oferiţi diverse distracţii alor voştri, o să simţiţi că vă prieşte tot ce faceţi. O să vă bucuraţi de un mediu agreabil, o să-i aveţi alături pe prieteni, rude, familia, bineînţeles şi o să vă şi plimbaţi, să vă duceţi în vizite.

Taur (21 apr. – 21 mai)

 E un grup care vrea să vă asimileze, să aveţi activităţi comune, să faceţi echipa indiferent unde v-aţi duce şi ce-aţi face pe-acolo. O să preluaţi iniţiativa să porniţi într-o excursie, să spargeţi monotonia, să faceţi mişcare şi să-i antrenaţi în tot felul de activităţi şi pe ai voştri, pe cei dragi.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O să daţi curs unei invitaţii de ieşit în lume, poate e un moment festiv şi-o să fiţi şi voi martorii unui succes de-al cunoscuţilor. Se poate să vă răsfeţe cineva, să primiţi ceva în dar, să v-ajute şi la ce mai aveţi de făcut, nişte prieteni şi să uitaţi de toate grijile, să vă distraţi în sfârşit.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Aţi putea accepta cu lejeritate o escapadă turistică spre mare, munte, la pădure şi să vă-ntoarceţi până diseară dacă vineri vă duceţi la serviciu. Joi putea pleca şi pe undeva, un dus - întors şi asta v-ar revigora că nu vă place monotonia şi vreţi să le oferiţi şi alor voştri o porţie de bună dispoziţie.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Poate o să vă implicaţi într-un eveniment care adună multă lume şi o să fie un consum emoţional, dar răsplătit frumos cu aplauze, recompense. O să cheltuiţi din banii de economii ca să revedeţi nişte locuri dragi, poate vă duceţi în vizită la nişte prieteni şi o să consumaţi o sumă de bani pe care n-o puseserăţi la socoteală.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

E posibil să ajungeţi la un eveniment monden şi să faceţi cunoştinţă cu cineva care se va arăta încântat de voi să formaţi un cuplu. Programul se poate scrie din mers, chiar dacă vă făcuserăţi nişte planuri şi o să gustaţi fiecare clipă pe care-o veţi trăi, pentru că veţi avea oameni dragi alături.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O să vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să facă parte din viaţa voastră şi voi o să-i daţi voie pentru că e reciproc sentimentul. O să vă găsiţi o companie pe gustul vostru că să ieşiţi la aer, la plimbare, la o festivitate sau să beţi o cafea ca să vă deconectaţi, să lăsaţi grijile deoparte.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Poate vă gândiţi la un parteneriat de afaceri, mai discutaţi cu cei care se pricep la aşa ceva până luni şi o să luaţi o decizie. Voi încă sunteţi în tatonări cu cineva care vă place, dar nu sunteţi convinşi că e tot ce vă trebuie, că sunt lucruri care crează o discrepanţă - vedeţi cum faceţi.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

O să primiţi un cadou, poate o fi cel de la Paşte, pe care vi l-a oferit cineva şi nu v-aţi întâlnit că să-l luaţi - e surpriză! Poate le preparaţi ceva la repezeală prietenilor pe care-i chemaţi pe la voi sau luaţi cu voi la iarbă verde ce-aţi pregătit, dacă sunteţi şi joi liberi.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O să vă lăsaţi antrenaţi într-o escapadă turistică şi care poate dura câteva zile şi să treceţi graniţa, să vizitaţi locuri noi. Un anturaj plin de viaţă, o destinaţie atrăgătoare şi promite să fie o zi reuşită pentru voi, mai ales că starea de spirit e una foarte bună şi vă mobilizaţi uşor să faceţi diverse lucruri.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Poate-ati rezervat pe undeva prin ţară câteva locuri de cazare să vă duceţi la aer curat şi să vă refaceţi fizic, psihic. Vă daţi întâlnire cu nişte prieteni şi o să formaţi un grup cu care să vă tot vedeţi zilele astea, poate-i includeţi şi pe copii şi o porniţi spre o destinaţie turistică.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Mai apar nişte fisuri în program, dar veţi găsi imediat cu ce să umpleţi golurile şi o să fie toată lumea mulţumită. Sunteţi gata pregătiţi pentru experienţe noi, pe care să le trăiţi alături de cei dragi şi o să ocazionaţi tot felul de momente, o ieşire la masă, la un film, un târg sau la plimbare.