Berbec

 Poate lăsați pe luni plată unei facturi şi alte urgențe, ca să vă tihnească şi vouă weekend-ul, să vă distraţi, să plecaţi în plimbare pe undeva cu familia, cu prietenii. Se poate să vă implicaţi în nişte activităţi de timp liber. N-ar fi exclus să luaţi şi bani, c-aveţi liber, în general, la astfel de lucruri.

Taur

 Păreţi mult mai energizati decât de obicei şi asta e bine, ca să faceţi față noilor provocări de la serviciu, de pe scena socială unde vor fi posibile schimbări. Aveţi un eveniment în pregătire şi o să vă ocupaţi îndeaproape de toate datoriile, să fie totul de mare clasă.

Gemeni

 Or să vă treacă nişte bani prin mână şi o să cheltuiţi din ei să vă duceți la plimbare, să ajungeţi la malul mării, pe un vârf de munte undeva, cu trenul, cu maşina. Se poate să-ntâlniţi în cercul de prieteni pe cineva în care să regăsiţi calităţile pe care le căutaţi la fiinţa iubită şi să visaţi la o relaţie.

Rac

 Se pare c-o să primiţi ajutor din partea unor oameni care ţin la voi, cred în şansele voastre de a vă ridica şi mai sus şi vin să vă sprijine-profesional. Voi sunteţi pe punctul de a vă aşeza la casa voastră şi să aveţi şi copii şi lucrurile vor decurge frumos, mai ales pentru că ştiţi ce vreţi.

Leu

 O să intraţi în focuri ca să obţineţi de la nişte angajatori maximum de ce aţi cerut şi o să lăsaţi până săptămâna viitoare la decantat toată povestea, ca să cântăriţi bine situaţia. Se poate să apară nişte tensiuni în relaţia de cuplu şi să trebuiască să pășiți ca pe coji de ouă, să nu stârniţi gelozii.

Fecioară

 Vă pregătiţi de plecare, e cineva care v-aşteaptă la destinaţie, poate vă duceţi poate mai mult de două zile, e posibil să vă luaţi concediu dacă totul e aranjat. E bine să vă ocupaţi şi de sănătatea voastră, să vă duceţi pe undeva la odihnă, la distracţie, să fie o întrerupere de ritm, să vă deconectaţi.

Balanță

 O să vă luptaţi să recuperaţi un drept, nişte bani, onoarea mototolită, ceva o să faceţi ca să vă recăpătaţi stima de sine, să vă respectaţi întâi voi că să vă respecte şi alţii. E cineva care vă iubeşte şi o să tot vină cu dovezi de dragoste ca să vă convingă.

Scorpion

Se pare că vă permiteţi o excursie cu prietenii sau în doi, ca să luaţi aer, să revedeţi nişte locuri dragi, să vă-ntoarceţi cu energii pozitive, să fiţi în tonus. O revedere, după o lungă absenţă şi se poate repara o relaţie dacă distanţa îi luase din intensitate, din strălucire.

Săgetător

Se poate să faceţi rost de bani dacă valorificaţi nişte produse, vă descurcaţi voi cu banii şi o să vă puteţi mişca, s-ajungeţi, la mare, la pădure, unde vă place. Vine cineva care ştie cum să vă scoată din starea de melancolie sau de oboseală, pur şi simplu şi o să revigoraţi subit.

Capricorn

 Poate plecaţi de azi la vreo aniversare, o nuntă, un botez, în alt oraş şi dacă se poate o să rămâneţi până duminică, să vă bucuraţi din plin de câteva zile de relaş. Se poate să reluaţi una dintre activităţile preferate, să lucraţi iarăşi în echipa cu care, de obicei, faceţi performanţă.

Vărsător

 Din banii strânşi v-aţi putea permite o escapadă turistică, să luaţi aer, să revedeţi marea, muntele, locurile preferate şi să vă simţiţi bine între prieteni. Se poate să-ntâlniţi pe cineva la reuniunile mondene şi să-nceapă o idilă de toată frumuseţea, să refaceţi şi voi sufleteşte.

Pești

 O să cheltuiţi nişte bani ca să daţi o raită prin împrejurimi să vă vedeţi cu rude şi prieteni cărora le-aţi lipsit şi o să daţi refresh relaţiei. Cineva dintr-o fostă relaţie revine şi poate o să ţineţi cont de ce n-a mers ca să nu mai repetaţi greşelile - nici unul, nici celălalt.