Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se poate să primiţi un accept la un job, o şcoală, să vă perfecţionaţi într-un domeniu şi să luaţi o diplomă. Sunteţi capabili de lucruri măreţe, şi o să vă încumetaţi să atacaţi noi domenii de interes, să fiţi receptivi la ce e nou şi să daţi drumul proiectelor noi.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Vă mai gândiţi dacă să intraţi într-o combinaţie partenerială sau să păstraţi timpul liber pentru voi şi familie. Poate vă reuniţi într-o formulă de grup şi vă dedicaţi unei activităţi care să vă aducă un surplus financiar, să aveţi pentru cadourile de Paşte.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Poate-o să ieşiţi câteva zile la rând la diverse evenimente mondene şi o să v-alegti cu prieteni şi cunoştinţe noi. Se poate să negociaţi un contract şi să vă treziţi ca se-aduna bani, poate şi pentru că o să vi se mărească salariul.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se pare c-aveţi nişte acte de semnat la notar şi o să coste toată distracţia asta, dar ştiaţi probabil şi v-aţi pregătit. Sunt ceva probleme care vă răscolesc, sufleteşte, şi e bine să aveţi o discuţie cu partenerul de cuplu ca să stingeţi conflictele mocnite, să fie şi la voi armonie.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

E cineva care vrea să vă-ncercați şansele de a fi împreună într-o căsnicie şi o să fiţi sinceri şi-o să-i spuneţi ce simţiţi. O să aflaţi dacă v-a fost aprobată o mărire de salariu, un transfer dintr-o grupă în alta la şcoală, sau în alt segment de lucru la serviciu - şi schimbaţi macazul.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

O să vă acomodaţi în nouă relaţie şi-o să vă puteţi şi căsători dacă sunteţi pregătiţi pentru aşa ceva. Încă mai puteţi obţine banii pentru care v-aţi zbătut luna trecută şi o să vă cumpăraţi ce-aveţi pe lista de urgențe, că vine Paştele şi nu vreţi să vă prindă nepregătiţi.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Poate-l convingeţi pe partenerul de cuplu să vă mutaţi, să vindeţi casa, şi să vă interesaţi de altă locuinţa. Se va perfecta acea situaţie legată de o plecare şi dacă are legătură cu serviciul o să faceţi tot ce depinde de voi să lăsaţi lucrurile în ordine acasă.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

În relaţia de cuplu apar noutăţi de bun augur şi poate puneţi capăt singurătăţii, sau unei separări temporare. E posibil luaţi nişte bani şi să acoperiţi cheltuielile de moment, după care mai vedeţi ce faceţi cu o taxă, un impozit care mai pot fi amânate.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

E posibil să vă invite nişte prieteni în alt oraş şi să vă faceţi timp pentru o plimbare, să mai schimbaţi puţin mediul. Se poate să acceptaţi o nouă provocare profesională şi să ridicaţi şi mai sus stacheta, să atingeţi un alt nivel pe scenă socială, pentru că e anul vostru special.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O să fiţi mai comunicativi, poate o să ieşiţi cu grupul de prieteni şi o să aveţi preocupări comune şi-o să vă mai dezmorţiţi sufleteşte. Poate reluaţi nişte negocieri pe marginea unui contract şi în mod subtil o să vă impuneţi dorinţele ca să lucraţi şi de plăcere, dar să fiţi mulţumiţi şi de banii pe care-i veţi primi.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Cineva care vede în voi o persoană de încredere pentru o relaţie de cuplu serioasă vă caută şi poate o să fiţi pe acceasi lungime de undă. Poate mai luaţi nişte bani din urmă şi o să aveţi cât trebuie pentru o plecare de Paşte pe undeva, în vizită la rude, la prieteni să vă bucuraţi de sărbătoare.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Vă scoate cineva la o cafea, poate o să vedeţi un spectacol, e ceva care o să vă-ncânte. Are de unde s-a apară o promovare la serviciu şi o să obţineţi alt statut, se vor schimbe multe şi o să vă străduiţi să rămâneţi în top, dacă tot v-a dus acolo o conjunctură anume.