Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să vă scoată cineva la o cafea, poate e un început de relaţie sentimentală, plecaţi într-o plimbare prin împrejurimi. Vă puneţi o dorinţă, daţi drumul unui proiect nou şi vă luptaţi cu concurenta să căpătaţi un bun renume, să vi se recunoască valoarea.

Taur (21 apr. – 21 mai)

E un grup care vrea să vă coopteze într-o activitate de timp liber, care e pe lungimea voastră de undă şi o să vă armonizaţi. O să vă deplasaţi cu uşurinţă, ca o să vă anime dorul de cineva care lipseşte de ceva vreme şi o să fie o revedere de mare încărcătură emoţională.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Poate plecaţi într-un city break ca aveţi nevoie de alt aer, să vă clătiţi reţină cu peisaje pe care nu le-aţi mai văzut. O să luaţi parte la diverse manifestări mondene să vedeţi ce e nou, cam unde vă situaţi şi voi, să vă asiguraţi că sunteţi în cadenta, ca aţi ţinut pasul cu ce se cere.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Cineva pe care l-aţi cunoscut mai de mult face o-ncercare timidă să vă scoată în oraş că simte în aer un potenţial de relaţie. Se poate să plecaţi de azi în vizită la rude, sau la prieteni c-aveţi de sărbătorit ceva, şi o să mai rămâneţi o zi, două, ca să mai vizitaţi câte ceva prin zonă.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva în timpul unei călătorii şi să se lege frumos relaţia, să vă completaţi pe mai multe paliere. Poate s-a organizat deja o excursie de la care n-aţi vrea să lipsiţi şi o să aveţi un anturaj cu care chiar rezonaţi pe nişte planuri şi o să vă destindeţi.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

E posibil să luaţi de undeva nişte bani şi să mai luaţi câte ceva pentru familie, dar îi puteţi scoate şi la masă în oraş. Sunt oameni cărora le pasă de voi şi o să facă cumva să vă-ntâlniţi, poate or să vă dea şi o mână de ajutor dacă vă aflaţi într-un impas, ca să depăşiţi momentul.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Poate vă duceţi la o cununie civilă sau e o zi de naştere şi o să revedeţi nişte buni prieteni. O întâlnire cu totul neaşteptată, poate e prima vedere la fatza în mărime naturală cu cineva cu care v-aţi cunoscut doar pe net.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Poate-o să luaţi nişte bani - în plus - de la serviciu, şi-o s-aveţi cu ce ieşi diseară pe undeva, să vă distraţi. Se reface atmosfera de acasă, poate fiecare face acel lucru pe care vi l-a promis şi n-o să vă rămână vouă toate greutăţile, obligaţiile, pe umeri.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Poate le-aţi promis copiilor o ieşire în parcul de distracţii, la locurile cu jocuri pentru ei şi poate şi pentru voi, o tiroliana. E posibil să vă treziţi implicaţi într-o relaţie sentimentală, aşa pe nesimţite, şi să vreţi să vă vedeţi şi în continuare, şi să locuiţi împreună experimental.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Poate v-aţi găsit o locuinţă în care să vă mutaţi - fie şi temporar, cu chirie, sau ca să lucraţi, vreun atelier. Poate v-aţi luat câteva zile - cazare - într-o staţiune turistică şi o să vă detaşaţi, cu ocazia asta de toate problemele care v-au stresat destul de mult în ultima vreme.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

O să vă alăturaţi unui grup care promovează nişte idei în care credeţi şi voi şi o să fie o dezmorţire în plan emoţional. Poate după lungi aşteptări vi se dă un act care vă oferă nişte libertăţi, de mişcare, de acţiune, să vă emancipaţi din punct de vedere profesional.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Poate vă asociaţi cu cineva măcar la o muncă de plăcere, dacă nu şi la afaceri, sau poate le combinaţi. Un semnal de bani, poate fi salariul, dar şi banii partenerului de cuplu şi care să acopere nişte cheltuieli ca să puteţi da şi o fugă la un munte, o mare, eventual.