Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Poate renegociaţi un contract de colaborare şi puneţi alte condiţii, suplimentaţi şi salariul ca să-l aduceţi la zi. O s-aveţi de rezolvat nişte urgențe ca să puteţi pleca pe undeva la odihnă, la distracţie ori poate chiar cu treabă dacă e nevoie de voi pe undeva prin ţară.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Poate cereţi un salariu, două în avans că să acoperiţi cheltuielile de Paşte, poate vreţi să plecaţi şi pe undeva, în plimbare. Apar nişte oportunităţi de a face rost de nişte bani la bugetul familiei şi flerul o să vă spună ce să acceptaţi şi de ce-ar trebui să nu v-atingeţi, că n-ar fi profitabil.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

E cineva care se insinuează în viaţa voastră şi o să găsiţi nişte puncte comune încât să formaţi un cuplu şi să vă meargă bine. Voi păreţi a fi într-un vârf de formă şi o să faceţi multă treabă şi la serviciu şi acasă, poate veţi călători spre locuri în care n-aţi mai fost, vor fi lucruri inedite.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se poate să luaţi bani, e posibil să vi se facă un cadou şi să munciţi cu mai multă tragere de inimă. Prezenţa cuiva o să v-aducă acel suflu de prospeţime care vă lipsea, c-aveţi nevoie de un stimulent ca să vă puneţi toate resursele la bătaie, să faceţi un lucru de calitate.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

În relaţia sentimentală e nevoie de un plus de sinceritate şi dacă vă deranjează ceva la celălalt e bine s-o spuneţi, cât nu e prea târziu. Şefii au nevoie de şi mai mari dovezi de profesionalism din partea voastră şi poate mai găsiţi încă o modalitate de exprimare care să vă reprezinte.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

O să vă alăturaţi şi voi unui grup ca să daţi o mână de ajutor într-o chestiune caritabilă ca să vă simţiţi utili, e un prea plin din care aveţi de dat. Dac-aţi primit o ofertă de job chiar e momentul să ziceţi da, să-ncercaţi ceva nou, c-or să vină şi bani mai mulţi, cel puţin în perspectivă, dacă nu de la bun început.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Poate ieşiţi la rampă cu ceva nou care să v-aducă un plus de vizibilitate şi o să câştigaţi şi bani. Poate vi se plătesc nişte ore suplimentare, luaţi vreo primă, vă bucuraţi de un surplus care-o să vă prindă bine în perioada asta, c-o să umblaţi după cadouri.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Poate va trebui să faceţi un drum la bancă pentru nişte semnături, dacă luaţi, depuneţi bani, faceţi nişte transferuri. E bine sa vă-ngrijiți și de voi, de sănătatea voastră, de a celor din familie ca sa nu vă prindă sărbătorile în pasă proastă și să trebuiască să vă doftoriciți.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Reapare cineva în viaţa voastră personală şi o să vedeţi dacă lucrurile merg mai bine de data asta. Poate cereţi o audienţă să vă recăpătaţi drepturi, bunuri, să vă eliberaţi de stres şi frustrări şi să vă bucuraţi de lucrurile care vă aparţin şi pentru care aţi muncit.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se pare c-o să ieşiţi la o întâlnire amicală să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri şi o să petreceţi o seară reuşită împreună. Se pare că vin ceva bani de la serviciu şi probabil şi din particular sau vă mai ajută părinţii, dacă se descurcă mai bine în perioada asta faţă de voi.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

E rost şi la voi de socializare, vă duceţi la un eveniment care adună lume de care sunteţi şi voi interesaţi, c-o să încropiţi nişte colaborări. Poate vă faceţi timp să practicaţi un sport, să vă cultivaţi un talent, să vă hrăniţi şi voi sufleteşte ca să puteţi trece mai uşor peste unele lucruri care vă copleşesc.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O problemă de sănătate se poate rezolva dacă aţi identificat-o şi n-o s-o ignoraţi - e bine s-aveţi grijă de voi. Se poate să lucraţi la ceva în particular şi de acolo să vină succesul şi banii care vor mai atrage şi alte lucruri care să vă contureze şi mai bine profilul, să ieşiţi în evidenţă.