Berbec(21 mart. – 20 apr.)

Cineva îți descrie viitorul unui proiect în lumini foarte optimiste, dar cum tu ești o fire realistă, parcă nu te lași păcălit atât de ușor de scenariile sale prea frumoase ca să fie adevărate. Tu nu ai nevoie doar de vorbe mari, ci de fapte, ca atare vei începe să crezi că promisiunile sale sunt posibile în clipa când va veni și cu dovezi palpabile

 Taur(21 apr. – 21 mai)

 Nu ești mulțumit de ceea ce primești de la ceilalți. Tu ai fost mai generos, ai dăruit tot ce ai putut, ai fost alături de ei și ai răspuns prezent la orice solicitare, dar azi, când ai și tu nevoie de un sprijin sau de un sfat, e cam gol în jurul tău.

Gemeni(22 mai – 21 iun.)
Tot ce-i frumos se încheie, din păcate, și la un astfel de final de drum ai ajuns și tu azi. Trebuie să-ți iei rămas bun de la o stare de lucruri care ți-a oferit bucurie, o vreme, de la o persoană care a însemnat ceva pentru sufletul tău sau doar de la o binefăcătoare senzație de liniște care îți va lipsi enorm de acum înainte.

 Rac(22 iun. – 22 iul.)
 Ești preocupat de o direcție nouă spre care vrei să pornești în perioada următoare și nu poți sta degeaba nici azi. Vrei să mai adaugi o cărămidă cât de mică la edificiul pe care îl vei construi pas cu pas, dar ceea ce ajunge azi la urechile tale poate să schimbe cumva sensul spre care ai pornit inițial

Leu(23 iul. – 22 aug.)
Faci echipă bună cu un prieten care deține cu totul alte resurse decât cele pe care le investești tu într-o acțiune. Tu ești calm, logic, rațional, le faci pe toate lent, conștient că e nevoie de concentrare. Celălalt e motorul de energie care vă mobilizează pe amândoi într-o direcție interesantă. Dacă vă uniți forțele în același scop, veți avea amândoi numai de câștigat.

  Fecioară(23 aug. – 21 sept.)

 Inima ta bate din ce în ce mai tare pentru că se apropie un eveniment care provoacă emoții intense. Abia aștepți să se întâmple, dar totodată ești un pic nesigur, pentru că ți-e teamă ca nu cumva să faci vreo greșeală. Relaxează-te, bucură-te de trăirile tale de acum, pentru că ele anunța de fapt ceva cu totul deosebit care îți poate schimba viața!

Balanta(22 sept. – 22 oct.)

Nu ai parte de colaboratori de încredere, de parcă ai fi nimerit într-un grup de persoane aiurite, superficiale, care fac tot posibilul să scape de responsabilități cât mai repede. Cum să te bazezi pe sprijinul lor când ei nu se gândesc decât la distracție, la concediu, la orice, numai la muncă nu?

Scorpion(23 oct.– 21 noiem.)
Gata, ai decis ca de cum înainte să schimbi macazul și să nu mai faci ceea ce făceai înainte. Ești în fața unei mari transformări ce îți poate afecta existența, personalitatea, stilul de a fi, regimul de viață, modul de a te comporta față de o anumită persoană.

Săgetător(22 noiem. – 20 dec.)
Cariera ta poate cunoaște azi un moment de apogeu, de parcă toate eforturile depuse în ultimele luni primesc acum o recompensă de zile mari. Ai toate motivele să fii fericit și mândru de tine însuți, pentru că ai muncit mult ca să ajungi aici și când observi respect, admirație și apreciere în ochii celor din jur, inclusiv ai profesorilor sau superiorilor tăi, e și normal să te umfli un pic în pene.

 Capricorn(21 dec. – 19 ian.)

Nu te poți debarasa de o amintire neplăcută pe care o tot duci cu tine de atâta vreme. Poate totul ar fi fost de domeniul trecutului dacă nu ți-ar aduce aminte alții de cele întâmplate atunci. E ca și cum tu nu ai aduce în discuție acele vremuri, dar mereu se trezește câte unul care te întreabă ce s-a întâmplat atunci.

Vărsător(20 ian. – 18 febr.)

Speranțele pe care ți le-ai făcut cu privire la un proiect la care îți aduci contribuția par să se stingă brusc, pentru că apare o piedică ce nu te lăsa să duci mai departe ce ai început. Pe moment, ești tentat să aluneci spre depresie, să privești lucrurile într-o notă pesimistă, dar în loc să renunți, mai bine ai analiza un pic situația, pentru că sigur ai ceva de învățat din acest hop.

 Pești(19 febr. – 20 mart.)

Situația financiară cunoaște o clarificare, printr-o strategie nouă pe care o pui singur la cale. Nu neapărat o și pui în practică tot acum, ci mai mult schițezi direcțiile de abordare pentru perioada următoare ca să știi pe ce poți să te bazezi. Îți pui mintea la contribuție ca să găsești soluții salvatoare pentru a ține sub control bugetul și se pare că ai calitățile necesare pentru a face față cu brio