Berbec

În viață ta își face loc mai multă armonie. Ești mult mai liniștit și adopți un aer calm în discuții. Nu eșți sigur de motivul care te-a făcut să te simți atât de bine, dar nici nu îți pui prea multe semne de întrebare.

Taur
Va fi o zi favorabilă din punct de vedere personal. Rezolvi niște aspecte care te împiedicau să te odihneșți. Renunți la câteva sarcini inutile pe care le realizai doar din curtoazie.

Gemeni
Reușeșți să ieși cu bine dintr-o situație care părea dificilă la început. Ți-ai păstrat cumpătul și ai avut răbdare să asculți argumentele oamenilor din echipa ta, ceea ce s-a dovedit a fi un lucru bun.

Rac
Nu este o zi bună pentru afaceri, dar perfectă pentru proiecte personale. Amână deciziile importante, pentru că astrele nu prevăd lucruri bune. Așteaptă până săptămâna viitoare.

Leu
Îți apare în față un domeniu neexplorat și pe care trebuie să îl abordezi, pentru că este nevoie de o schimbare în viață ta. Te înconjori de oameni de bună calitate și asta se observă în acțiunile tale.

Fecioara

Primeșți niște bani și te folosești de ei pentru a plăti rapid niște facturi mai vechi. Reglezi și o situație neplăcută cu partenerul de viață, care ți-a făcut mai multe reproșuri.

Balanță

Acepti o invitație la un eveniment cultural. De multă vreme simțeai nevoia unei evadări din cotidian și acum s-a potrivit perfect această festivitate.

Scorpion
Aveai mari așteptări de la o persoană, iar ceea ce face depășește cu mult ideile tale. Eșți foarte impresionat și rămâi fără cuvinte în față gestului sau.

Săgetător
Un proces mai vechi se încheie în favoarea ta. Poate fi vorba despre ceva ce are legătură cu familia.

Capricorn
Ai multă energie și îți îndrepți atenția către ceva de care nu te-ai ocupat de multă vreme. O să fii foarte încântat de rezultatul muncii tale.

Vărsător
Participi la o competiție. O să fii foarte concentrat pe ceea ce faci, iar ținta este cu atât mai dorită cu cât o să depui mai mult efort.

Pești
Un amic foarte drag revine în țară și ți-ai programt din timp o întâlnire cu el. O să stați până târziu și o să va amintiți de momente dragi din adolescență și copilărie.