Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Le puteţi cere şefilor nişte înlesniri, dar să le daţi şi un timp de gândire, că n-o să poată să vă împlinească pe loc dorinţele. O să rezolvaţi acele lucruri pentru care v-aţi zbătut vreme îndelungată şi o să vă ridicaţi la alt nivel profesional, o s-aveţi parte de succese.

Taur (21 apr. – 21 mai)

V-aşteaptă cineva peste mări şi tari şi o să faceţi rost de bani să puteţi zbura pân-acolo, poate e doar dus întors - că vă căsătoriţi pe-acolo. Or să vă zboare banii din buzunar c-aveţi multe de cumpărat, şi n-o să mai amânaţi nici-o achiziţie, dacă tot aţi făcut rost de nişte bani.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Poate vă consultaţi cu viitori parteneri de afaceri să vedeţi ce se-ntâmplă cu o colaborare de care vă puteţi apuca. Apar diverse provocări de la care n-o să vă sustrageţi că vreţi să vă afişaţi cu ceva nou pe scenă socială şi o să primiţi aprecieri, vi se va mulţumi în vreun fel.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să fie aşa cum aţi visat şi să vă meargă bine, să vă armonizaţi frumos. Se poate să vă treziţi cu o ofertă de lucru în străinătate, sau poate vă duceţi la studii, cert e că vă pot reuşi mai multe lucruri, din cele care vă stăteau pe cap şi va stresau.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Se poate rezolva o problemă de sănătate dacă vă duceţi la doctor, faceţi investigaţii şi respectaţi indicaţiile medicului. Poate mutaţi banii dintr-un cont în altul, mai cereţi o suplimentare de credit şi o să vă achitaţi de datorii, rate, facturi, şi alte obligaţii financiare.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Poate-o să cumpăraţi câte ceva pentru casa, din banii strânşi c-o fi o reducere masivă şi e un chilipir, e de profitat. O interacţiune mai bună cu şefii, o să le puteţi cere şi nişte lucruri pe care nu îndrăzneaţi să le atingeţi şi o să vă descurcaţi frumos - se mai schimbă ceva în bine.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Cineva de care vă separaserăţi vă căuta şi vrea să construiţi o relaţie pe alt fundament, să nu mai daţi greş. Se poate să plecaţi într-o deplasare, fie cu treaba, fie să revedeţi pe cineva cu care trebuia să vă-ntâlniţi mai demult, şi-o să fie un câştig.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Veţi găsi noi parteneri de afaceri şi veţi căpăta un plus de prestigiu, o să fie un salt profesional. O să reluaţi poate, demersurile pentru mutatul în altă casă, şi o să fie un consum nervos, vor fi surprize şi la costuri, dar una peste alta iese bine la final.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Se poate s-aveţi o întrevedere cu cineva de care depinde angajarea voastră, poate susţineţi un interviu şi o să ştiţi cum vă etalaţi. E bine să fiţi cât se poate de punctuali, parolişti, la serviciu, să vă achitaţi de tot ce vă cer şefii.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

E posibil să revină cineva în relaţia de cuplu şi să faceţi echipa de data asta, nu că pân-acum. Voi vă pregătiţi de o relansare şi o să puneţi toate resursele la bătaie să accedeţi la alte culmi sociale, profesionale pentru că e anul vostru special şi nu e deloc puţin lucru.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Se poate să vă bucuraţi de o reuşită a cuiva din familie şi poate ieşiţi cu ai voştri în oraş ca să vă cinstiţi. Aţi putea primi un credit şi să faceţi tot ce v-aţi propus, legat de casă, ori de sănătate, undeva anume se vor scurge mulţi bani.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O să vă puteţi reface viaţa sentimentală, dar mai sunt câteva amănunte de pus la punct, să vorbiţi despre ele cu perechea de suflet. Poate că mai aveţi nevoie de încă un pic de timp de gândire ca să ştiţi dacă vă înhămaţi la un nou proiect, sau mai aşteptaţi, c-or să se mai perinde şi alte oferte.