Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O problemă de sănătate e posibil să revină şi trebuie mers la doctor, sau poate trebuie văzut dacă v-aţi vindecat după un tratament. Ar avea de unde să vă intre nişte bani, dar e bine să-i cereţi înapoi şi celor pe care i-aţi imprumtat mai demult c-aveţi şi voi nevoie.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Poate luaţi un împrumut de la bancă pentru o locuinţă, sau ca să vă cumpăraţi bilete de vacanţă, să plecaţi de Paşte pe undeva. Un proiect începe să prindă contur şi vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni, şi-o să vă meargă bine, o s-aveţi un ritm susţinut.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Relaţia cu partenerul de cuplu poate deveni tensionată, dar o să vă strecuraţi printre obstacole şi o să evitaţi certurile. E posibil să apară nişte probleme la seviciu, dar s-aveţi soluţii, să nu vă pierdeţi cu firea, şi să atingeţi, poate, o altă treaptă de socializare.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Poate c-a mai rămas ceva de spus şi fără de care o fostă relaţie nu poate progresa, e nevoie de sinceritate, de comunicare. O să apară şi o formă de recunoaştere a meritelor în cadru public şi poate o mărire de salariu, sau măcar ceva compensatorie care să vă stimuleze pe mai departe.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care va fi din ce în ce mai ataşat de voi şi o să puteţi ajunge şi la căsătorie. Poate-o să-i cereţi o favoare şefului, veniţi şi cu idei ca să aduceţi unele îmbunătăţiri activităţii de la slujbă şi o să va-ntelegeti - o să primiţi ce-aţi cerut.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Se poate să vă îndreptăţi spre o căsătorie poate mai mult pentru că vă doriţi copii, dar nu neapărat. Voi se poate să vă implicaţi într-o activitate de timp liber şi să cooptaţi şi alţi prieteni, să călătoriţi, şi să existe şi un profit la un moment dat, în afară satisfacţiilor sufleteşti.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Sunteţi pe punctul de a relua o poveste sentimentală şi s-o duceţi până la nouă casă în care-o să vă mutaţi şi-o să vă creşteţi şi copiii. O să staţi la discuţii înainte de toate şi abia - după - o să-i spuneţi unui angajator dacă sunteţi de acord cu oferta de lucru, sau o refuzaţi.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Bine ar fi să vă achitaţi de toate obligaţiile profesionale să nu aibă şefii ce să vă reproşeze şi să vă taie din salariu. E posibil să fie o problemă de sănătate care să vă tulbure starea de confort şi să nu vă treacă dacă nu vă duceţi la doctor - de voi depinde vindecarea.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Cineva care nu poate să renunţe la voi vă căuta să reactiveze toate amintirile plăcute, să vă recucerească. O să vă treziţi cu nişte oferte de lucru pe care le puteţi analiza împreună cu ai voştri, acasă şi dacă nu vă răpesc tot timpul liber aţi putea accepta, măcar o perioadă.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O să faceţi cumva să puneţi capăt singurătăţii, să aduceţi pe lume copii ca să vă umple frumos, viaţa. O să puteţi rezolva treburi importante şi veţi trece la nivel superior ca să nu mai bateţi pasul pe loc, faceţi tot ce vă sta în putinţă să progresaţi.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

O să vă puteţi găsi şi voi jumătatea, să aveţi cu cine împarţi bune şi rele ca să vă reanimaţi, să trăiţi din plin. Vă pot intra nişte bani şi o s-aveţi cu ce plăti nişte cursuri, poate fi şi o şcoală de şoferi, ori altceva care v-ar lărgi orizontul - sau poate practicaţi un sport, vă duceţi la fitness.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

E posibil să vă tenteze cineva cu o colaborare şi să va încânte ideea că mai aveţi nevoie de nişte bani. Poate faceţi monetarul să vedeţi cu ce bani mai rămâneţi, după ce vă achitaţi toate dările, c-aveţi nişte lucruri de cumpărat şi chiar le-a venit şi lor rândul.