Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se poate să vă duceţi la un eveniment festiv, e o ieşire în lume şi care să vă repună în contact cu nişte oameni de valoare. E posibil să încasaţi nişte bani şi să semnaţi şi un contract avantajos, să vă asiguraţi venituri suficiente, s-aveţi pentru rate, facturi, taxe, impozite.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Invitaţie la o întâlnire mondenă, o fi o lansare de proiect şi o să vă prindă bine să ieşiţi la socializare. Poate ieşiţi cu grupul de prieteni pe undeva, pare să fie ceva festiv, sărbătoriţi un succes şi e un bun prilej să vă faceţi planuri de week-end împreună.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Se poate să vă cheme nişte prieteni pe la ei în alt oraş şi poate vă faceţi timp în week-end dacă va face plăcere. Se poate să vă alăturaţi unei echipe care să se intereseze de binele unor oameni care nu se descurcă prea bine cu banii, cu sănătatea şi o s-aveţi partea voastră de contribuţie.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Vă consultaţi cu partenerul de cuplu în privinţa unei preocupări de timp liber, o activitate de grup care să vă scape de tensiuni. O să faceţi o evaluare a banilor din cont să ştiţi pe ce sumă puteţi conta să vă luaţi maşina ori poate o casă e prioritară, pentru că vreţi să va-ntemeiati o familie.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Relaţia sentimentală se ridică la alt nivel şi o să ajungeţi la logodnă, căsătorie, sau o să va-ntelegeti şi mai bine, în general. E de perfectat o situaţie, poate cereţi sfatul unui avocat, notar, să vă recuperaţi bani, bunuri, un titlu, să faceţi ce vă doriţi, să depăşiţi nişte obstacole, constrângeri.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Se poate să vă sâcâie o problemă de sănătate şi să mergeţi la medic, şi să respectaţi ce vi se recomandă ca să vă vindecaţi. Se poate să va fi gândit la o investiţie cu banii din cont şi anticipaţi şi următorul pas ca să nu rămâneţi în gol, să refaceţi cumva capitalul.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se poate să vă aflaţi la începutul unei idile şi să vă placă totul, să fiţi într-o stare de fascinaţie. Se conturează o şansă de promovare, poate se eliberează un post, ori o fi alta conjunctura favorizantă şi n-o să rataţi un astfel de tren - fiţi pe fază.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Poate le-ntindeti o mână de ajutor părinţilor, socrilor, unor oameni pe care-i iubiţi şi pentru care nu vi se pare că faceţi un efort. Se poate s-aveţi un program încărcat, să fie mult de lucru la job, acasă, la şcoală, peste tot şi să vă rămână prea puţin timp şi pentru voi.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Veţi găsi un prilej să vă puneţi în valoare nişte calităţi, să va-ncarcati bateriile şi din altă parte, să puteţi funcţiona la nivel superior. O să primiţi o ofertă de colaborare, şi se pare că n-o să vă afecteze viaţa de familie, timpul liber, o să le-mpacati pe toate, găsiţi voi o soluţie.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O să rezolvaţi o problemă juridică, faceţi lumină într-o chestiune care v-a ţinut pe loc n-aţi putut lucra, sau n-aţi călătorit. Poate vă mutaţi, sau faceţi nişte schimbări în locuinţă, o să cheltuiţi nişte bani, pe care poate tocmai pentru o astfel de situaţie i-aţi strâns.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

O invitaţie la masă, la plimbare, la un spectacol, o să primiţi un cadou care să fie pe gustul vostru.
Se observă progrese la şcoală, poate le sunteţi de ajutor copiilor care au nevoie de o îndrumare specială, îi duceţi la cursurile preferate, să practice un sport.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu o să detensioneze atmosfera din relaţie şi o să va-ntelegeti mult mai bine. O să definitivaţi o situaţie, semnaţi un contract de muncă, sau poate unul imobiliar, sunteţi acceptaţi la o şcoală, sau e vorba chiar de o funcţie.