Berbec

Berbecul va petrece această zi sub puterea fanteziei. Imaginaţia bogată o să vă ţină ocupată toată ziua, cu gândul la bogăţii şi la cum ar fi o viaţă îndestulată. O să vă promiteţi solemn că veţi creşte rapid capitalul dumneavoastră, însă nu vă duceţi spre sfera jocurilor de noroc. Acolo vă aşteaptă distrugerea.

Taur

Taurul va avea experienţe dintre cele mai şocante. Unul dintre membrii vârstnici ai familiei va deveni victima unei boli şi va trebui să te ocupi de spitalizarea de urgenţă. Vă veţi aminti că aveţi un proiect nefinalizat, pe care intenţionaţi să îl terminaţi în acest weekend. Te vei descurca, dar renunţi la somn şi odihnă.

Gemeni

Gemenii în această zi vor obţine o şansă nesperată. Un procent uriaş în favoarea voastră de a vi se întoarce afecţiunea oferită unei persoane care habar nu are că exişti. Fiţi vigilenţi, deoarece invidia mulţimii poate distruge relaţia voastră fragilă. Nu cumva să credeţi tot ce vi se spune despre partenerul dvs. şi faceţi totul pentru a verifica aceste zvonuri, înainte de la lua în considerare.

Rac

Racul în această zi este destinat să experimenteze o panică vizavi de bani. După ce vă analizaţi bugetul, sunteţi sigur că toate planurile financiare sunt aproape complet devastate. Pentru a evita colapsul financiar personal, trebuie să începeţi să faceţi economii urgent. Nu vă luaţi maşina nouă la care vă gândeaţi, nu cumva să apelaţi la un credit.

Leu

 În scurt timp, mai multe persoane din anturajul dvs vor veni să vă ceară bani cu împrumut, nu este indicat să şi răspundeţi solicitării. Încercaţi să vă abţineţi azi de la orice achiziţie. Vă va scuti de multe, foarte multe dureri de cap. Poate mâine e o zi mai bună.

Fecioară

Călătoria pe care aţi aşteptat-o ​​cu emoţie poate deveni pentru dvs. o sursă de probleme, dacă nu ţineţi cont de modul în care trebuie să vă îmbrăcaţi. Un alt moment important al acestei zile pentru tine va fi cheltuirea unei sume însemnate de bani. Nu cheltuiţi mai mult decât permite bugetul .

Balanţă

Astăzi veţi străluci la un eveniment. Nu va este dedicat vouă, ci unor prieteni sau rudelor voastre. În acelaşi timp, toată atenţia celor adunaţi va fi îndreptată numai asupra dvs., ocolind gazda. Veţi fi flatat de atâta interes, dar trebuie să scăpaţi de el în timp, pentru a nu strica focalizarea principală a momentului

Scorpion

O persoană care a venit să vă viziteze începe să vă certe interminabil. Cu ochii pe tavan, o să vi se atragă atenţia că nu luaţi în serios ce spune şi o să plece tunând şi fulgerând. Pregăteşte-te pentru surpriză, când se întoarce şi te informează că trebuie să rămână cu tine până mâine din cauza unor probleme de transport. Asta înseamnă că azi trebuie să te ascunzi undeva şi să nu răspunzi la telefon.

Săgetător

Săgetătorii vor trebui să facă o alegere foarte importantă. Va exista un consiliu de familie în casa dvs. unde tu şi rudele tale veţi stabili cum ar trebui să fie viitorul. Nu imediat, dar familia ta decide că generaţiile mai în vârstă şi cele tinere ar trebui să trăiască separat.

Capricorn

Capricornul pică la un test organizat de o persoană foarte arogantă. Persoana respectivă nu este cine pare a fi şi nici nu ia în calcul priceperea atunci când dă testul. Totul este o farsă pentru a numi pe cineva într-o poziţie importantă. Nu trebuie să vă enerveze prea tare acest aspect, pentru că nu puteţi schimba cu nimic situaţia.

Vărsător

Vărsătorii în aceasta zi vor gasi un obiect considerat mult timp furat. Veţi fi mulţumit de acest fapt, dar şi puţin supărat. O să realizaţi cu ruşine că aţi încetat să mai vorbiţi cu o persoană care a fost un prieten al familiei dvs. şi pe care aţi numit-o hoţ, crezând că a furat acest lucru. Nu uitaţi să-l sunaţi astăzi şi să-i cereţi scuze.

Peşti

Peştii în această zi sunt destinaţi norocului. Jucaţi la loto, luaţi un loz, mergeţi la cazino, oriunde puteţi să câştigaţi ceva, dar numai în prima parte a zilei. Dacă prindeţi ocazia, o să plecaţi cu buzunarele pline cu bani, iar când ajungeţi acasă o să vă vină să vă mai duceţi o dată. N-o mai faceţi. O să pierdeţi tot ce aţi câştigat şi ce aţi câştigat nu e deloc de colo.