Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se poate să luaţi un supliment salarial şi să ieşiţi cu prietenii la o cafea, să mai puneţi nişte idei în discuţie, poate iese o afacere. O s-aveţi curaj să demaraţi o afacere, să vă încercaţi norocul în alt domeniu, poate, să vă depăşiţi limitele, poate porniţi pe un nou drum în sfera profesională. 

Taur (21 apr. – 21 mai)

Poate o să vă-ngrijiti şi de sănătate ca să aveţi putere de muncă şi un moral ridicat, să fiţi în formă. Se pare c-o să faceţi rost de bani, poate pentru c-aţi urgentat nişte demersuri şi o să luaţi ce-aveţi nevoie pentru casa, şi pentru familie, să trăiţi mai bine, la alt nivel.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O să vreţi să luaţi pulsul relaţiei, să ştiţi dacă sentimenetele sunt reciproce sau scânteia dintre voi a dispărut. Se poate să staţi la masa negocierilor şi să veniţi cu argumente că lumea în sprijinul unei decizii, ca să munciţi în condiţiile voastre şi nu de dragul celorlalţi.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

O să primiţi un răspuns referitor la o problemă de viaţă de cuplu şi par să se-aşeze, în sfârşit, lucrurile. V-aşteaptă proiecte noi care să vă propulseze în vârful ierarhiei şi o să fiţi plătiţi ca atare, o să treceţi într-o altă etapă şi-o să fiţi mulţumiţi de ce-aţi realizat.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Poate vă mai ocupaţi şi de sănătate, să vă asiguraţi măcar că n-aveţi nicio problemă, dacă nu cumva chiar e ceva. Mai daţi un telefon, un email să vedeţi ce s-a-ntâmplat cu cererea voastră ca să primiţi înapoi nişte bani, să vi se acorde nişte înlesniri şi o să fie afirmativ răspunsul.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

O să vă faceţi timp şi pentru părinţi şi pentru bunici, sunt nişte membri ai familiei care au nevoie de o mână de ajutor de la voi şi o să vă duceţi. Se poate s-aveţi din nou, unii dintre voi, o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu referitoare la copii, să ştiţi dacă şi celălalt îşi doreşte, sau or fi alte situaţii pe care trebuie să le reglaţi.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

 Poate aţi găsit şi mai multe puncte comune cu partenerul de cuplu, cu care vă aflaţi la început de relaţie şi o să decurgă frumos, povestea. Poate va mai luaţi o colaborare dacă se iveşte ocazia, ca să vă puteţi cumpăra o maşină, ori s-o puteţi duce în service auto, s-aveţi bani s-o reparaţi.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Puteţi semna un act care să vă dea o siguranţă financiară, să vă bucuraţi de nişte privilegii şi să nu va mai simţiţi vulnerabili. O să vă caute cineva care nu poate trăi fără voi şi o să v-o spună - acum depinde în ce moment va surprinde, că poate voi nu mai simţiţi acelaşi lucru, trebuie scanat sufletul.

 Săgetător (22 nov. – 20 dec.)

Activităţile de grup v-aduc satisfacţii profesionale, veţi câştiga şi bani şi mulţumire din partea celor din conducere. Vă puteţi primi, în sfârşit, banii pentru care aţi muncit de câteva luni încoace şi să faceţi nişte cumpărături mai serioase, să nu mai tăiaţi de pe lista ceva pe care vi-l doreaţi de mult.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O să luaţi un surplus financiar poate de la serviciu, dar se poate şi din afară, dintr-o colaborare. Un adevăr iese la iveală şi poate schimbaţi o strategie la locul de muncă, ori în particular, să vă comportaţi diferit față de unul dintre prieteni, poate pentru că v-a dezamăgit.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Se poate să vă intre nişte bani, dar să şi iasă pentru că aveţi de plătit nişte facturi, taxe şi impozite. O întâlnire de care depinde viitorul vostru profesional, poate vi se oferă ceva de lucru, vă cooptează cineva într-un proiect şi o să câştigaţi nişte bani.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O să vă bucuraţi de sosirea cuiva pe care-l vedeţi destul de rar şi o să vă faceţi program mai des de-aici încolo, să fiţi împreună. Şefii vă susţin, dar au devenit şi mai pretenţioşi şi e momentul să cereţi o mărire de salariu, o primă sau un schimb de tură, nişte avantaje.