Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să faceţi cumva să readuceţi pe cineva în viaţa voastră şi să puneţi capăt unui conflict care durează de multă vreme. Anturajul e dornic să faceţi o escapadă turistică sau măcar să vă duceţi la o petrecere, o fi vreo festivitate pe undeva şi o să fiţi cu toţii.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Se poate să reapară şi în cazul vostru cineva care dispăruse în ceaţă şi o să vă refaceţi viaţa de cuplu, o să fie frumos. O să vă răsfeţe cineva, poate vă ia bilete la teatru, la film, la un concert, va scoate la masă în oraş, la cafea, găteşte special pentru voi, ceva se-ntâmplă.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Poate-i faceţi cuiva o surpriză şi-i chemaţi pe nişte prieteni comuni să vă bucuraţi că s-a bifat, recent un succes de grup. Se pare c-o s-aveţi prilejul să călătoriţi, mai mult decât pân-acum şi o să puteţi rămâne la studii, sau să munciţi, dacă nu cumva o să vă căsătoriţi departe de casă.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Poate-ati primit un accept de la o şcoală, de la o firmă străină şi vă pregătiţi s-o porniţi într-acolo. O surpriză din partea cuiva care ştie ce va face plăcere, unde v-ar conveni să vă duceţi, la ce film, la ce spectacol şi o să fie ceva pe gustul vostru.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O să vă refaceţi viaţă sentimentală că păreţi pregătiţi sufleteşte să împărţiţi totul la doi. E animaţie în jurul vostru, poate pentru că o să vă duceţi la o festivitate şi-o să vă-ntâlniţi cu prieteni pe care-i revedeţi rar şi vă lipsesc.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Se poate să vă duceţi la o nuntă sau poate la un botez, o aniversare a mai multor ani de căsătorie sau o fi un majorat. Întâlnire care poate răscoli ceva adânc în sufletul vostru şi să vă refaceţi o căsnicie, să strângeţi poate şi mai mult relaţiile cu tot familionul.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O să fiţi înconjuraţi cu căldură, prietenii vă vor în preajma lor şi o să vi se facă curte. Poate faceţi o trataţie, sau vă duceţi la cineva în vizită, dacă n-aveţi chef de musafiri şi de trebăluit pe-acasă, asta ca să fiţi împreună cu ai voştri, cu părinţi, bunici.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Poate mai adăugaţi câte ceva la interiorul locuinţei, scoateţi din lucrurile vechi, demodate şi updatati totul. Se poate să fiţi naşi de cununie, de botez, pentru cineva care e aproape de sufletul vostru şi vreţi să rămână această legătură pentru totdeauna.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Poate v-ajuta cineva dintre ai voştri cu bani, dac-aţi cheltuit mult peste aşteptări şi o să vă puteţi distra zilele-astea. O posibilă întrunire de familie v-ar da mai multă încredere în voi şi în deciziile pe care le veţi lua cu privire la viaţa de familie.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Un semn de viaţă de la cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să puteţi construi pas cu pas o relaţie. E o reuniune cu prieteni, colegi de breaslă, poate e un eveniment care-o să vă readucă în centrul atenţiei datorită unor idei, sau al unui produs pe care-l lansaţi.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Poate-i chemaţi pe prieteni la ziua voastră sau o fi alt prilej de stat la masă, să vă distraţi c-o fi un prilej unic.O să vă bucuraţi de revederea unor oameni care înseamnă mult pentru voi şi o să vă faceţi planuri să ieşiţi mai des împreună, s-aveţi activităţi comune.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O să puneţi la bătaie o sumă de bani ca să vă distraţi împreună cu cei pe care-i iubiţi, să folosiţi la maximum timpul liber. Se pare c-a venit şi vremea voastră, să mai faceţi un pas uriaş în carieră în viaţa de familie, să vă căsătoriţi, s-aveţi copii, puteţi face toate aceste lucruri dacă vreţi.