Berbec
Rezistă ispitei de a cheltui suma de bani pe care ai reușit să o aduni cu mari sacrificii. Vei avea nevoie de acești bani cu altă ocazie, dar dacă o consumi rapid, vei regreta mai târziu necugetarea de acum.

Taur
Ai mari rezerve dacă să-ți exprimi părerea în anturajul în care te afli acum sau să mai aștepți. Ești un pic intimidat de prezența unei persoane care nu are asupra ta o influență prea bună.

Gemeni
Primești o veste bună cu efect mobilizator asupra ta. Îți dă alt chef de acțiune, mai mult curaj să ieși în față și să spui ce știi și când vezi ce bine evoluează lucrurile, ești din ce în ce mai sigur pe reușita finală spre care te îndrepți.

Rac
Inima ta bate mai tare pentru că azi ți se oferă pe tavă sentimente sincere, șanse de a te îndrăgosti din nou, cuvinte dulci și declarații de dragoste…

Leu
E veselie multă în jurul tău și nu vrei să te gândești la nimic trist astăzi. Prietenii sunt pe primul loc, încât ai putea să o ții tot într-o petrecere alături de ei. Ești o companie foarte placută pe care multă lume o caută azi!

Fecioară

Dorul te cheamă spre zona ta de baștină, spre casa parintească sau spre o localitate îndepărtată unde se află ceva drag sufletului tau.

Ai șanse să vezi cu ochii tăi acel loc la care visai, încât călătoriile pot deveni cel mai bun mijloc de a întâlni fericirea și de a-ți împlini visele.

Balanță
Afli un lucru foarte important, dar ești conștient că nu e în avantajul tău dacă începi să-l spui și altora. Mai bine îl ții secret, doar pentru tine, deoarece alții abia așteaptă să se folosească de norocul tau.

Scorpion
Timpul este generos cu tine și îți oferă exact acel răgaz de care aveai nevoie. Mai doreai o prelungire, sperai să ți se ofere o oră în plus sau o zi peste termenele limită, și iată că minunea se produce.

Săgetător
Prea te gândești doar la planurile care nu ți-au ieșit iar această atitudine negativistă și pesimistă nu e deloc benefică pentru a te concentra la ce ai de facut.

Capricorn
Criticile celor din jur îți taie tot elanul cu care ai început o activitate nouă și, în loc să scoți la iveală latura ta luptătoare, care trece peste orice, te lași copleșit de atitudinea lor agresivă. Nu te lăsa păgubaș atât de ușor.

Vărsător
Singurul instrument eficient în orice situație este munca, deci apucă-te serios de treabă fără a spera vreun noroc picat din senin… că nu vine, cel puțin nu azi! Concentrează-te la ce ai de făcut pentru că vei face pași mari spre rezultatele visate și vei fi foarte mândru de tine.
Pești
Esti foarte preocupat de cariera ta și îți construiești, imaginar deocamdată, jobul ideal pe care speri, vreodată, să îl obții.

Foarte bine faci, pentru că e un fel de programare mentală ce va da roade cândva.