Berbec (21 mar. - 20 apr.)

Vi se dă ok-ul pentru o afacere care poate fi rampa voastră de lansare în carieră şi să munciţi pe bani mai mulţi. Veşti dintre cele mai bune, poate vă invită cineva în oraş, se poate să vă aflaţi la începutul unei relaţii sentimentale şi să vă simţiţi învăluiţi ca într-o vrajă.

Taur (21 apr. - 21 mai)

Vi se returnează nişte bani şi-o s-aveţi pentru situaţiile neprevăzute, pentru ieşirile din week-end la odihnă, la distracţie. O posibilă reuşită la un examen, vă înscrieţi în altă etapă sau daţi concurs pentru un post, o funcţie, pentru care vă antrenaţi de ceva vreme.

Gemeni (22 mai - 21 iun.)

E posibil să reapară cineva în viaţa voastră sentimentală şi să vedeţi cu alţi ochi acum relaţia, să ţineţi cont de mult mai multe aspecte. Se poate să semnaţi un act important, să prindeţi un credit bancar şi să vă luaţi casă ori să vă angajaţi undeva, ca să fructificaţi studiile pe care le-aţi absolvit.

Rac (22 iun. - 22 iul.)

E cineva care vrea să vă-ntâlniţi şi dacă e să plecaţi în alt oraş trebuie văzut când vă puteţi găsi un pic de timp liber. O să puteţi pune în valoare nişte calităţi şi-o să dezvoltaţi o afacere, vă reorientaţi spre o activitate de grup care să v-aducă succes şi satisfacţii sufleteşti.

Leu (23 iul. - 22 aug.)

Poate vă invită cineva de sărbători în afara ţării sau într-un oraş de pe la noi şi trebuie să daţi răspuns de confirmare. E posibil să luaţi nişte bani despre care n-aveaţi habar şi să le veniţi de hac cheltuielilor obligatorii care va stresau şi să mai faceţi câte ceva care să vă şi destindă, cu banii, aşa, printre picături.

Fecioară (23 aug. - 21 sep.)

Se poate s-aveţi nişte explicaţii cu fiinţa iubită şi să facă fiecare un efort să vă puteţi înţelege şi mai bine pentru că chiar vă iubiţi. Poate vi s-a găsit o casă de cumpărat sau de închiriat şi o s-aveţi de semnat acte şi de scos bani din buzunar pentru restul lucrurilor, deloc puţine, cu care să umpleţi casă.

Balanţă (22 sep. - 22 oct.)

Un rezultat favorabil dintr-un cabinet medical şi cu un tratament adecvat o să fiţi în formă, gata să doborâţi noi redute profesionale. O să vă bucuraţi de un plus de apreciere din partea şefilor, poate vă dau şi nişte bani în plus, o serie de înlesniri şi o să vă încumetaţi să atacaţi şi alte proiecte.

Scorpion (23 oct. - 21 noi.)

Prezenţa cuiva o să vă scape de starea de plictis şi de grijile legate de bani şi-o să daţi un refresh interior. Vouă vă pot intra bani fie de la serviciu, fie din nişte colaborări care-au mers bine în ultima vreme şi o să strângeţi un capital, dacă n-or să pară cheltuieli suplimentare.

Săgetător (22 noi. - 20 dec.)

Ca să lichidaţi o problemă mai veche trebuie s-o readuceţi pe tapet şi să-i daţi de capăt odată pentru totdeauna. Vi se rezolvă o serie de lucruri care v-au făcut să bateţi pasul pe loc şi o să căpătaţi o lejeritate în mişcare, o să intraţi poate într-o afacere care promite să ia amploare.

Capricorn (21 dec. - 19 ian.)

Vi se face o ofertă de lucru şi poate fi un fost colaborator care vrea să vă coopteze din nou şi să lucraţi împreună. Se observă succes în afaceri şi la recuperarea unor bani şi o să puteţi demara noi proiecte şi să străluciţi pe firmament, să fie un salt în carieră.

Vărsător (20 ian. - 18 febr.)

Poate le duceţi unor persoane mai în vârstă ceva de mâncare sau nişte medicamente sau poate au nevoie să-i duceţi la un control medical. Se poate să primiţi ceva mai mulţi bani de la serviciu sau din muncile colaterale, de undeva şi se mai poate să câştige şi partenerul de cuplu mai mulţi bani de-acum încolo.

Peşti (19 febr. - 20 mar.)

O să daţi refresh înfăţişării, vă tundeţi, vă luaţi haine noi, vă duceţi şi la sală să tonificaţi musculatura, la cosmetică şi aşa mai departe. O să vă-ntâlniţi cu nişte oameni de afaceri care vor să vă convingă să lucraţi împreună şi, dacă sunteţi şi voi interesaţi, o să discutaţi condiţiile şi cu un posibil discount din partea voastră.