Berbec (21 mar. - 20 apr.)

O să deveniţi şi mai activi în plan social, o să vă implicaţi într-o serie de activităţi care să vă ridice cota valorica, o să fiţi la înălţime. O să primiţi nişte răspunsuri afirmative la întrebările puse cu ceva timp în urmă şi o să fie un crescendo în plan profesional, dar şi în cel personal, cu sănătatea, cu starea de spirit.

Taur (21 apr. - 21 mai)

S-ar putea să vă intre nişte bani care să vă scoată dintr-o încurcătură financiară, să vă eliberaţi de datorii. Veţi putea legaliza o situaţie şi o să vă găsiţi de lucru, dacă asta căutaţi, sau să deveniţi proprietarii unei case pe care v-o doriţi de multă vreme.

Gemeni (22 mai - 21 iun.)

O întâlnire cu cineva care vrea să formaţi un cuplu şi pare să fie promiţătoare chimia dintre voi - să fie o atracţie. Se poate să porniţi în forță un demers şi să aveţi timp până de sărbători, dacă nu chiar mai devreme să încheiaţi lucrarea, poate fi ceva particular, propria afacere.

Rac (22 iun. - 22 iul.)

Se poate să primiţi un cadou, ori să vă invite cineva într-o excursie la sfârşit de săptămână şi să vă şi duceţi. Aţi mai putea câştiga nişte bani care să vă ajute să strângeţi un capital şi să faceţi ce v-aţi propus pentru ai voştri, să plecaţi, poate, pe undeva într-o vacanţă.

Leu (23 iul. - 22 aug.)

O să vă daţi ok-ul pentru o activitate extraprofesională care să vă ţină în priză, să descărcaţi adrenalina. Se poate să primiţi o ofertă de lucru şi să fie chiar în străinătate, ori e o bursă de studii, apare un prilej de călătorie cu şedere ceva mai îndelungată pe-acolo.

Fecioară (23 aug. - 21 sep.)

S-ar putea să cheltuiţi nişte bani pentru sănătate, să faceţi nişte analize şi să luaţi un tratament, să va-ngrijiti - asta e ideea. Se va lua o decizie la nivel de şefi şi o să obţineţi un titlu, o funcţie, un salariu mărit şi o să vă bucuraţi de nişte privilegii care să fie răsplata muncii voastre.

Balanţă (22 sep. - 22 oct.)

Poate vă luaţi bilete de călătorie, să petreceţi sărbătorile acolo unde va place cel mai mult şi poate nimeriţi o ofertă la un preţ bun. Se poate să apară cineva în viaţa voastră sentimentală şi o s-aveţi cu cine să împărţiţi bune şi rele , o să fie cineva care să vă completeze frumos.

Scorpion (23 oct. - 21 noi.)

Se pare că vă aflaţi, deja, pe o listă de promovare şi o să luaţi mai mulţi bani, chiar dacă nu imediat, deşi se poate. Încep să se lămurească nişte aspecte care v-au ţinut încordaţi şi n-aţi avut curaj să luaţi o decizie, acum însă o să vă fie clar ce-aveţi de făcut ca să vă meargă bine.

Săgetător (22 noi. - 20 dec.)

S-ar putea să cheltuiţi o sumă importantă de bani pentru aparatură electrocasnică, sau să vă luaţi o maşină, ori o casă. Se iveşte ocazia să vă suplimentaţi, chiar dacă nu cu mult, veniturile şi să fie o relaxare financiară, să vă chivernisiţi altfel, banii, de-aici încolo.

Capricorn (21 dec. - 19 ian.)

Se poate să apară un copilaş în familia voastră poate-şi va face efectul un tratament, după mai multe încercări. Păreţi inventivi când vine vorba despre afaceri şi o să găsiţi nişte coechipieri care să ţină pasul cu voi, şi o să câştigaţi banii care vă pot scoate dintr-un impas.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Se pare că vă consultaţi cu nişte viitori parteneri de afaceri şi vedeţi dacă sunteţi compatibili - la treabă, să faceţi rost de bani. Poate faceţi un bilanţ financiar înainte de a face o investiţie, ca să nu rămâneţi în pană de bani după aceea, şi să trebuiască să cereţi cuiva un împrumut.

Peşti (19 feb. - 20 mar.)

Cu toate că o să evitaţi cheltuielile excesive, tot o să depăşiţi baremul financiar - dar nu în mod exagerat. O să avansaţi cu demersurile care ţin de acte, dar apar situaţii pe care nu le-aţi luat în calcul şi o să mai dureze până să ajungeţi la finalizarea mult aşteptată.