Berbec (21 mart. – 20 apr.)

 Poate aveţi o înţelegere cu partenerul de cuplu, să faceţi o investiţie, luaţi o casă, faceţi nişte modificări în locuinţă sau vă schimbaţi maşina. Puteţi semna un contract de muncă şi e posibil să vă intre şi nişte bani cu care să vă faceţi treaba ca lumea, să daţi avans pentru o casă, o maşină.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O veste bună de la cineva care vă iubeşte, ori e o persoană care vrea să lucraţi împreună şi-o s-aveţi de câştigat. Ceva nou şi bun, asta ar putea să vi se-ntâmple şi să faceţi nişte lucruri de înalt calibru, să vă depăşiţi limitele, c-aşa e în anul vostru, cu jupiter în zodia voastră.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O problemă de sănătate poate fi eliminată şi să vă recăpătaţi forţele, să luaţi cu asalt vârful piramidei. E un dor de ducă, poate vă cheamă cineva în străinătate sau prin ţară, lipsiţi cuiva şi o să puteţi da o fugă câteva zile, sau în week-end.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

 Se poate să lucraţi într-o altă combinaţie partenerială şi să fie munca multă şi de durată, însă în stilul vostru, să vă mulati pe cerinţe. Se observă o perioadă de cheltuieli masive - poate-aveti o nuntă, un botez, vă mutaţi, vă cumpăraţi o maşină, sau o şcoală scumpa va înghiţi mulţi bani.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

E cineva care vrea să fiţi împreună, dar planează totuşi o neîncredere, o nesiguranţă asupra relaţiei voastre şi trebuie să mai treacă un pic de timp până să luaţi o decizie. O să fie de lucru non-stop şi la serviciu şi la şcoală şi acasă, o să-i mai ajutaţi şi pe alţii dac-o să fie nevoie.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Poate găsiţi o ofertă de plecat în excursie pe bani puţini şi o să v-o faceţi cadou ca să vă relaxaţi în doi sau cu familia. Se pare c-o să puteţi legaliza un act după multe cazne şi să deveniţi stăpânii unei case, a unei maşini, or mai fi şi alte bunuri de care fuseserăţi privaţi.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate şi scăpaţi fără alte complicaţii şi o să vă refaceţi din mers, o să fie bine. Or să vă intre nişte bani şi cu ocazia asta o să scăpaţi de grijile care vă ţineau treji de o bună bucată de vreme încoace şi o să fie o relaxare financiară.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O să vă întâlniţi la cafea cu cineva care vrea să reparaţi o relaţie sentimentală şi chiar o să se poată. Întrevedere cu cineva care vine cu o propunere de colaborare şi o să vă bucuraţi că vorbiţi aceeaşi limbă şi că or să vă intre bani frumoşi în cont.

Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Segmentul deplasări e activat şi poate plecaţi pe undeva, chiar şi în interes de serviciu şi la studii se poate. Vă pregătiţi de o relansare şi o să vă daţi peste cap să fiţi la înălţime, să primiţi aprecieri din partea celor pentru care munciţi, să fiţi în centrul atenţiei.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se poate să fie un moment fericit în viaţa voastră şi să aduceţi pe lume un copil sau în familia voastră să apară un nou-născut. Poate găsiţi o nouă modalitate de a vă exprima un talent, oţi fi absolvit o şcoală şi vă angajaţi undeva şi o să vă puteţi dovedi calităţile, să arătaţi ce-aţi învăţat.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

O să vă scoată cineva la o cafea, un film, la o plimbare, fie să discutaţi printre picături nişte afaceri, fie să vă relaxaţi, pur şi simplu. O să mai cheltuiţi nişte bani cu casa, poate aşteptaţi şi nişte musafiri de la drum şi câteva zile o să fiţi gazde şi n-o să vă displacă, sunt nişte oameni cu care empatizati.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

E momentul investigaţiilor medicale şi să vă trataţi cum trebuie ca să fie în cea mai bună stare organismul vostru. Se poate să vi se aprobe un proiect care v-ar aduce bani frumoşi - trebuie doar să fiţi consecvenţi, să-i convingeţi pe şefi că sunteţi cei mai buni.