Berbec (21 mar. - 20 apr.)

Cineva la care ţineţi are nevoie de voi şi o să faceţi tot posibilul să vă vedeţi, să petreceţi câteva zile împreună. Sfera financiară e activă şi vă pot intra bani, şi să luaţi strictul necesar, să acoperiţi urgenţele, după care să vedeţi dacă puteţi da o fugă la munte, sau într-un city break.

Taur (21 apr. - 21 mai)

Poate-ați lăsat pentru week-end, să fiţi mai degajaţi, discuţia între patru ochi cu cineva care v-o fi greşit şi v-a afectat emoţional. Sunteţi în formă şi o să faceţi treaba şi la serviciu şi acasă şi le puteţi face o vizită şi unor rude sau prieteni care vă cheamă pe la casele lor.

Gemeni (22 mai - 21 iun.)

Se poate să-ncercaţi şi alt mijloc de transport decât cel obişnuit şi să ajungeţi la destinaţia mult visată, în siguranţă. Se poate să fi pus şi voi la cale o escapadă turistică, daţi o raită pe la prieteni, poate-aveti şi nişte locuri preferate, şi admiraţi peisajul, monumentele locului.

Rac (22 iun. - 22 iul.)

Vă consultaţi cu familia, zilele astea să ştiţi dacă ai voştri sunt de acord cu o mutare în alt cartier sau cu serviciul. Aţi putea ajunge la un eveniment moden, chiar dacă se ţine pe undeva prin ţară, cu toate obligaţiile pe care le-aveţi pe lângă casă, o să daţi zor s-o porniţi într-acolo.

Leu (23 iul. - 22 aug.)

O să fie o cheltuială cu drumul, cu evenimentul festiv la care-o să vă duceţi, cu ţinutele pe care-o să le achiziţionaţi. Poate intervine ceva şi nu mai puteţi pleca de azi la relaş, vă regrupaţi şi faceţi tot posibilul să fiţi gata măcar diseară cu toate treburile s-o-ntindeti mâine cu noaptea-n cap.

Fecioară (23 aug. - 21 sep.)

Poate va trebui să daţi ochii cu cineva pe care nu-l mai aveţi la inimă şi să aveţi nişte explicaţii - şi culmea! care mai pot schimba ceva, şi relaţia să fie resuscitata. Se poate să-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi să rezerati o cameră într-o zonă de agrement să vă bucuraţi de linişte, de atmosferă plăcută, reconfortantă.

Balanţă (22 sep. - 22 oct.)

Se poate să vă deranjeze că o să fiţi omişi de pe o listă de invitaţi, dar poate nu e totul pierdut şi o să vă sune să vă cheme - se rezolvă. Voi se poate să negociaţi un preţ şi să-l şi obţineţi, la un suc, o cafea, să bateţi palma pentru o colaborare de cursă lungă, dacă o să vă placă ce lucraţi.

Scorpion (23 oct. - 21 noi.)

Poate faceţi o trataţie la voi acasă şi strângeţi relaţiile cu familionul, să fixaţi şi detaliile nunţilor, botezurilor din toamnă asta. Poate şi să vreţi să evitaţi întâlnirea cu cineva anume o să daţi nas în nas şi o să fie momentul vostru de sinceritate când o să spuneţi ce simţiţi faţă de acea persoană.

Săgetător (22 noi. - 20 dec.)

Sunt şanse să plecaţi pe undeva, chiar şi prin împrejurimi, dacă nu sunteţi în mare formă financiară, şi să luaţi aer, să vă relaxaţi. Se poate să fie o mică neînţelegere cu cineva apropiat şi să doară, dar lucrurile se pot îndrepta, numai s-aveţi bunăvoinţă, să treceţi peste nişte orgolii deranjante foc.

Capricorn (21 dec. - 19 ian.)

Poate va mai gândiţi şi la sănătate, la odihnă, să vă-mbunătățiți starea de spirit şi poate plecaţi pe undeva la aer curat şi linişte. O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni dragi şi să lăsaţi sentimentele să vorbească de la sine, să puteţi recupera nişte prietenii sau o căsnicie cu ajutorul lor.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

E posibil să se-anunţe nişte prieteni în vizită şi să amânaţi o excursie, un dus-întors primprejur, dar n-o să regretaţi. Poate n-ar strica înainte să vă suiţi la volan să verificaţi dacă maşina e-n stare de funcţionare, şi să aveţi actele la voi şi s-aveţi grijă să nu fie expirate, să puteţi călători fără probleme.

Peşti (19 feb. - 20 mar.)

Se poate să vină cineva din străinătate cu o ofertă de lucru şi să găsiţi sprijin la cei din jur să plecaţi şi să daţi drumul afacerii. Aţi putea primi o confirmare c-aţi fost acceptaţi la o şcoală, la un serviciu, la o echipă sportivă, şi o să aveţi timp să vă pregătiţi sufleteşte până luni.