Berbec (21 mar. - 20 apr.)

Se poate să primiţi o sentinţă judecătorească în favoarea voastră şi să v-alegeţi cu despăgubiri, plus alte beneficii. Întrevedere cu cineva care vine cu o propunere de afacere şi dacă sunteţi interesaţi şi deschişi, o să vă-ncumetaţi la o aşa provocare, mai ales pentru c-aveţi nevoie de bani.

Taur (21 apr. - 21 mai)

Se poate să primiţi un semn de viaţă de la cineva care-şi doreşte să lucraţi împreună, să faceţi afaceri, sau să vă duceţi la o sala de sport împreună, la distracţie. Vă pot intra acei bani pe care-i aşteptaţi şi o s-aveţi pentru plăţile suplimentare, o să vă încadraţi în baremul financiar al acestei perioade - destul de încărcată.

Gemeni (22 mai - 21 iun.)

O veste bună, o confirmare, un câştig care să v-aducă o stare de bună dispoziţie, şi care poate veni din zona sentimentală. O să descoperiţi o activitate de timp liber care să vă ajute să depăşiţi o stare de nervozitate, pe fond de oboseală, e ceva de care vreţi să scăpaţi, să fiţi freș.

Rac (22 iun. - 22 iul.)

Se pare c-o să vă acordaţi un respiro, poate vă vedeţi cu cineva drag joi seară, ieşiţi la un spectacol, luaţi masă împreună. Aţi putea încheia negocierile pentru o afacere şi să semnaţi un contract de angajare, să câştigaţi mai mulţi bani decât înainte şi să rezolvaţi problema casei pe care o reparaţi, sau o schimbaţi.

Leu (23 iul. - 22 aug.)

Vă invită cineva la o plimbare în străinătate, măcar pentru două zile, dacă nu v-au mai rămas alte zile de concediu. Poate vă faceţi drum la bancă să cereţi nişte înlesniri sau chiar un credit dacă vreţi să vă luaţi o maşină sau vreţi să vă căsătoriţi anul asta, ori celălalt.

Fecioară (23 aug. - 21 sep.)

O să fiţi interesaţi de nişte cursuri, poate urmaţi o specializare, sau luaţi lecţii de şoferie, ori altceva care nu durează cât o facultate. Apar diverse provocări, atât în plan profesional, cât şi personal şi o să daţi curs unor inţiative, la slujbă, ca să fie un progres, să depăşiţi momentul în care vi se părea că bateţi pasul pe loc.

Balanţă (22 sep. - 22 oct.)

Se poate să fie ceva nou de lucru la serviciu şi chiar să vă acapareze munca respectivă, să vă implicaţi trup şi suflet şi să fie cu succes. Vă pregătiţi de o relansare şi mai aveţi de luat nişte semnături, să puneţi toate lucrurile la punct ca să aveţi o strategie cu care să nu daţi greș.

Scorpion (23 oct. - 21 noi.)

Vă daţi întâlnire cu nişte prieteni să puneţi la cale o activitate deconectantă, să-şi găsească şi cei mici ceva de joacă, să vă ocupaţi şi de ei. E posibil să vindeţi sau să cumpăraţi o maşină, iar în cel mai fericit caz o puteţi primi cadou - pentru că Jupiter, timp de un an de zile, se va ocupa de ce-aveţi voi nevoie.

Săgetător (22 noi. - 20 dec)

Relaţia voastră sentimentală poate că traversează un moment de criză, dar promite să fie pe sufletul vostru, să existe iubire şi înţelegere. Se poate să primiţi bani, aprecieri, o recompensă, după o perioadă îndelungată de lucru şi o să vă folosiţi contextul respectiv să faceţi progrese în carieră.

Capricorn (21 dec. - 19 ian.)

Un musafir surpriză, e cineva care vă cere iertare, vrea să fiţi din nou împreună şi o să lăsaţi inima să aleagă. O să vă găsiţi ceva nou de lucru, posibil şi în străinătate şi să strângeţi bani pentru o locuinţă sau ca să puteţi face o nuntă, c-aveţi de gând să vă căsătoriţi.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Vi se deschid noi perspective în sfera profesională, vi se ia, în sfârşit, în considerare o diplomă şi o să fiţi plătiţi ca atare, veţi beneficia de bonusuri. Apare o destindere pe mai multe planuri la voi, poate vi se împlineşte visul de a fi părinţi sau luaţi un concurs şi o să ajungeţi în postura de şefi - poate să fie un succes material sau poate unul de suflet.

Peşti (19 feb. - 20 mar.)

E posibil să găsiţi un companion de viaţă agreabil şi să urmeze o perioadă frumoasă în viaţa voastră. O să faceţi monetarul banilor din cont să vedeţi dacă v-ajung şi pentru alte lucruri, cum ar fi să le luaţi copiilor ce au nevoie şi să plecaţi în weekend pe undeva.