Berbec (21 mar. - 20 apr.)

E posibil să treacă diseară cineva pe la voi şi să puneţi la punct detaliile unei afaceri, sau ale unei petreceri care va avea loc în week-end.

Taur (21 apr. - 21 mai)

O să fiţi deschişi la toate ofertele primite din partea şefilor şi o să alegeţi doar o variantă de lucru, care să fie cea mai convenabilă.

Gemeni (22 mai - 21 iun.)

Un nou proiect incitant la serviciu, cu volum mare de lucru şi cu şanse mari de promovare - vedeţi ce se-ntâmplă, care-i atmosfera.

Rac (22 iun. - 22 iul.)

E posibil să luaţi nişte bani şi să cumpăraţi diverse mărunţişuri pentru casă şi pentru musafirii care s-ar putea să treacă diseară pe la voi.

Leu (23 iul. - 22 aug.)

O să luaţi un examen, o să faceţi impresie bună la un interviu şi o să v-alegeţi cu un job care să vă ungă la suflet.

Fecioară (23 aug. - 21 sep.)

Aţi putea semna un contract de muncă, ba chiar şi o colaborare şi să v-alegeţi cu o creştere salarială, să faceţi față cheltuielilor din perioada asta.

Balanţă (22 sep. - 22 oct.)

E posibil să vă tenteze cineva cu un job şi să daţi curs ofertei pentru că se nimereşte la fix, c-aveţi nevoie de ceva nou şi de bani.

Scorpion (23 oct. - 21 noi.)

Poate vă faceţi timp să daţi pe la o sală de sport, să faceţi mişcare, vă mai interesaţi şi de lucrurile care vă fac plăcere, nişte activităţi care să vă elibereze de tensiuni.

Săgetător (22 noi. - 20 dec.)

Vă invită cineva diseară la un eveniment monden, şi va fi un prilej să reactualizaţi vechile relaţii şi totodată să vedeţi cu cine vă mai puteţi asocia pe viitor.

Capricorn (21 dec. - 19 ian.)

O să trebuiască să insistaţi mai mult ca să luaţi o semnătură, să vi se aprobe o învoire sau să beneficiaţi de nişte facilităţi - şefii par inflexibili.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Poate vă găsiţi cumpărător pentru locuinţa, ori pentru maşină pe care le-aţi pus în vânzare şi o să aveţi de lucru cu actele, cu banca, e de umblat peste tot.

Peşti (19 feb. - 20 mar.)

Poate-abia acum vi se dau acei bani pentru ce-aţi muncit cândva şi o să aveţi de cheltuială, să daţi şi o fugă în week-end pe undeva, la relax.