Berbec (21 mar. - 20 apr.)

Voi vă puteţi asocia cu nişte oameni ca să daţi drumul unei afaceri, poate e o muncă în particular care-o să v-asigure un trai confortabil. O să vă-ngrijiţi şi de sănătate, dacă celelalte aspecte sunt rezolvate şi vă programaţi la un consult, poate cereţi şi o a doua părere înainte de a face o intervenţie chirurgicală, că poate nu e cazul.

Taur (21 apr. - 21 mai)

Poate-o s-apară cineva în viaţă voastră care să vă convingă că e uşor să trăiţi împreună, că poate acest lucru vă speria până de curând. V-aţi putea trezi cu nişte bani şi să vă cumpăraţi ce v-aţi propus, să achitaţi înainte de toate dările şi să mai faceţi ceva şi pentru sufletul vostru cu ce va rămâne.

Gemeni (22 mai - 21 iun.)

Poate-i faceţi o surpriză fiinţei iubite şi faceţi o rezervare, cumpăraţi tot ce va trebuie şi păstraţi secretul până în ziua plecării, vineri, sâmbătă. O să puteţi avansa cu treburile care ţin de servici, şi chiar să fiţi pe recepţie c-or să apară alte provocări la locul de muncă, o să fie mult de lucru, dar şi satisfacţii, atât materiale, cât şi sufleteşti.

Rac (22 iun. - 22 iul.)

Posibilă negociere cu un partener de afaceri să împărţiţi în mod egal responsabilităţile, să nu mai acumulaţi frustrări pe tema asta. Se pare c-o să fiţi mai creativi, veţi descoperi ceva care vă place şi o să inventaţi nişte lucruri, o să vă înscrieţi, poate, şi într-un cerc, un grup de oameni talentaţi ca şi voi.

Leu (23 iul. - 22 aug.)

O să revină cineva în viaţa voastră care o să vă mângâie sufletul şi o să vă simţiţi, în sfârşit, fericiţi, acasă. Apar situaţii noi în viaţa voastră, aţi întâlnit pe cineva şi vreţi să vă căsătoriţi, dar n-aveţi casă şi atunci poate cereţi un credit bancar sau vindeţi o maşină şi daţi avansul pentru o casă, ori vă mutaţi cu chirie.

Fecioară (23 aug. - 21 sep.)

Poate vă mai gândiţi o zi, două, înainte să-i spuneţi unui angajator că acceptaţi jobul, că să cântăriţi bine de tot situaţia.  O să încasaţi nişte bani, fie de la serviciu, fie din particular, dac-aveţi nişte colaborări şi poate-i folosiţi pentru studii, va perfecţionaţi într-un domeniu sau le plătiţi copiilor nişte lecţii particulare.

Balanţă (22 sep. - 22 oct.)

Se pare c-o să vă faceţi remarcaţi prin ceva special, e momentul vostru de glorie şi trebuie fructificat la maximum, să rămâneţi pe poziţii. Multe lucruri din viaţa voastră se pot schimba în bine - şi să vă conduceţi viaţa aşa cum credeţi de cuviinţă, să reuşiţi atât în sfera profesională, cât şi în cea personală.

Scorpion (23 oct. - 21 noi.)

V-aţi putea înscrie la un concurs pentru ocuparea unui post şi să bateţi concurenţă, să vă prefere pe voi şefii, acum mai mult că oricând. Se vine, poate, cu o propunere de afacere şi o s-aveţi energia necesară să gestionaţi situația, să aduceţi profit, să atrageţi fonduri care să v-ajute să vă dezvoltaţi rapid.

Săgetător (22 noi. - 20 dec.)

Poate vă invită cineva la masă, o s-aveţi nişte aspecte de luat în discuţie, o să trebuiască să luaţi şi o decizie, probabil. Noutăţi la capitolul - relaţie - apare cineva care o să descopere pe zi ce trece c-aveţi multe lucruri în comun şi e de-ncercat să fiţi împreună pentru că sunt şanse să fie omul pe care-l căutaţi.

Capricorn (21 dec. - 19 ian.)

O să vă puteţi găsi un suflet, o persoană cu care să formaţi un cuplu, să împărţiţi bune şi rele, să vă simţiţi împliniţi, aşezaţi la casa voastră. Încă mai aveţi o şansă de promovare, poate s-a ivit un post care vi se potriveşte şi o să lucraţi cu mai mult spor şi să luaţi şi mai mulţi bani, cam aşa arată lucrurile.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Poate vă cheamă nişte prieteni, sau rude să le faceţi o vizită în străinătate zilele astea, poate în week-nd. Poate v-aţi hotărât în privinţa unei colaborări şi o să daţi şi răspunsul, cu pretenţiile pe care le-aveţi ca să ştiţi de ce renunţaţi, pe perioada asta la timpul liber pe care-l petreceţi cu familia.

Peşti (19 feb. - 20 mar.)

Vă pregătiţi de un examen, un interviu, poate faceţi o schimbare în sfera profesională, de care să fiţi şi voi mulţumiţi. Se iveşte ocazia nesperată să vă cumpăraţi o casă, dacă nu cumva o să vă facă cineva o donaţie şi să rezolvaţi, cum nu se poate mai bine problema locuinţei.