Berbec (21 mar. - 20 apr.)

Poate o să fiţi chemaţi în biroul şefilor să semnaţi un contract, să vi se dea un proiect cu care să faceţi impresie nemaipomenită. Se poate una să fi vorbit şi alta să vă fi înţeles cu cineva în care vă puseserăţi toate speranţele să vă dea ceva, sau să fie alături de voi, sau tocmai, în absenţa voastră să vă ţină locul.

Taur (21 apr. - 21 mai)

De sănătate ar fi să vă ocupaţi ca să fiţi capabili să munciţi mai mult la serviciu şi să vă puteţi bucura de viaţă.O să câştigaţi nişte bani şi o să-i cam faceţi praf pentru că sunt multe cheltuieli în perioada asta, dar se anunţă o toamnă bănoasă, pentru voi, în mod special.

Gemeni (22 mai - 21 iun.)

O să vă caute cineva care vrea să fiţi împreună şi o să vă declare acest lucru, ba mai mult urmează să vă spună câte lucruri e dispus să facă pentru voi. Se poate s-aveţi o rundă de discuţii cu nişte angajatori şi să cadeţi la pace în privinţa banilor şi a condiţiilor pe care să le-ndepliniți fiecare, ca să fie toată lumea mulţumită.

Rac (22 iun. - 22 iul.)

Poate mai lucraţi ceva la casa în care locuiţi, ori poate aţi decis că e momentul să vă mutaţi, chiar şi cu chirie pentru o vreme. V-aţi putea duce într-o deplasare ca să rezolvaţi nişte probleme de serviciu, sau faceţi nişte cursuri care se ţin în alt oraş şi se mai poate s-aveţi de dat şi nişte examene.

Leu (23 iul. - 22 aug.)

O să aveţi şansa de a adună toate semnăturile fără de care nu vă puteţi înscrie la o şcoală, la un concurs, sau într-un program de refacere fizică, psihică. Poate vă găsiţi un job mai bine plătit şi o să puteţi face ceva mai consistent cu banii ca să mai respiraţi şi voi un pic, c-aşa a fost o muncă - maraton - ca să faceţi rost de bani.

Fecioară (23 aug. - 21 sep.)

O să faceţi nişte schimbări în viaţa voastră şi poate vă pregătiţi de traiul în doi, pentru că abia acum aţi realizat că asta vă doriţi. Se poate s-aveţi un gând serios cu banii pe care-i veţi încasa, fie să-i depuneţi într-un cont, fie să cumpăraţi mobilă nouă sau o maşină, dac-aţi obosit s-o tot duceţi la reparat.

Balanţă (22 sep. - 22 oct.)

Cineva cu care-aţi avut o înţelegere vine cu o confirmare şi o să daţi drumul unei afaceri sau e vorba despre viața personală. O să vă bucuraţi de o reuşită, se poate să semnaţi un contract de angajare sau poate - aţi vândut, ori aţi cumpărat o locuinţă şi sunteţi cu contractul în mână, gata semnat.

Scorpion (23 oct. - 21 noi.)

O problemă sufletească vă macină pe dinăuntru şi se va ivi contextul care să v-ajute să spuneţi ce-aveţi pe suflet şi să vă eliberaţi şi să nu rataţi momentul. Se poate să cheltuiţi nişte bani ca să rezolvaţi o problemă de sănătate, şi să vă duceţi şi câteva zile la odihnă, să vă refaceţi şi fizic şi psihic, să fiţi în formă.

Săgetător (22 noi. - 20 dec.)

O să vă alăturaţi unui grup care se ocupă de un aspect caritabil şi o să vă găsiţi locul potrivit, o să ştiţi ce anume e de făcut şi cu ce să contribuiţi. Întrevedere cu cineva care vine cu o propunere de lucru şi o să negociaţi ca să lucraţi în condiţiile care vă convin şi aveţi toate şansele să vă înţelegeţi, să bateţi palma.

Capricorn (21 dec. - 19 ian.)

Poate faceţi un împrumut la bancă să vă luaţi casă, ori o maşină, sau ca să vă pregătiţi, ca lumea, de o nuntă, pentru că v-aţi decis - cu cine să vă petreceţi restul vieţii. Se poate să culegeţi roadele muncii voastre şi să vi se dea o diplomă, o funcţie, să vă fie recompensat şi nu oricum, efortul depus în decursul anului.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

E posibil să v-alegeţi o materie, la şcoală, opţională şi să cultivaţi şi un hobby care să vă umple frumos, timpul liber. O să puteţi definitiva o situaţie, să vi se dea dreptate într-o cauza anume, la tribunal şi să obţineţi bani, o proprietate, sau nişte lucruri de care fuseserăţi privaţi.

Peşti (19 feb. - 20 mar.)

Poate vă sfătuiţi şi cu partenerul de viaţă în privinţa banilor pe care vreţi să-i investiţi în casă, mai ales dacă vreţi să vă schimbaţi casa. Se poate să cereţi un ajutor specializat, să faceţi cele mai bune alegeri, referitoare atât la profesie, cât şi la viața personală, ca să nu daţi greș.