Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Poate pregătiţi camera de musafiri c-o să înnopteze cineva azi, mâine, şi o să aveţi parte de o companie agreabilă. O să vă puteţi întâlni cu cei care au nevoie de prezenţa voastră, să puneţi în scena o afacere, un proiect care poate fi şi particular, nu numai pe linie de serviciu.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Se poate să-l recrutaţi pe partenerul de cuplu, dintre cei de afaceri cu care veţi colabora şi o să faceţi casă bună împreună. O să vă puteţi deplasa spre mare, munte, în vizită la prieteni, să schimbaţi o vorbă, un sentiment, să vă refaceţi starea de spirit.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Poate vă ocupaţi de nişte reparaţii, să vă puneţi casa la punct, c-aveţi un eveniment cu invitaţi cât de curând. Voi o să strângeţi rândurile, să-i adunaţi în jurul vostru pe cei care se bucura, suferă alături de voi, empatizeaza, ca să vă încărcaţi cu energie benefică.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

E posibil să primiţi nişte daruri, poate fi şi ceva bani din urmă şi să aveţi de plimbare, spre litoral, un du-te, vino - măcar. O apariţie la care nu v-aţi fi aşteptat, e cineva care vrea să fiţi împreună şi să formaţi un cuplu frumos, pe viaţă - dacă se poate, că şanse sunt.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Vă puteţi interesa unde şi ce vă trebuie să vă înscrieţi la o şcoală, la un examen, şi să vă duceţi - ață - de luni, direct acolo. Poate aflaţi un pont despre o afacere în care-aţi putea intra şi să vă sporiţi - simţitor - veniturile, să vă puteţi cumpăra casa, maşina, să vă bucuraţi de prosperitate.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Păreţi invitaţi de onoare - la o nuntă, la vreo ceremonie care o să vă pună în relaţie cu nişte oameni de la care o s-aveţi ce învăţa. O să cheltuiţi câţi bani o să fie nevoie ca să ieşiţi în oraş, sau cu familia, dacă pot toţi ai voştri să vă aerisiţi creierul, să vă puneţi muşchii în mişcare, dacă o să faceţi înot la mare.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se muleze atât de bine pe stilul vostru, încât o să vi se pară de la bun început că e omul vieţii voastre. O să fiţi curtaţi de multă lume, nu numai azi, ci în perioada asta şi o să vă duceţi la evenimente mondene, reuniuni, pe diverse teme şi o să va-mbogatiti sufleteşte.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O să puteţi relua o poveste amoroasă şi să veniţi cu lucruri noi ca să duceţi la alt nivel relaţia, să nu repetaţi greşelile. Poate le faceţi o vizita unor rude care au o petrecere, sau pur şi simplu va invita la masă, c-aveţi multe să vă spuneţi şi vă e drag să fiţi împreună.

Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Şi voi puteţi fi fericiţi c-o să întâlniţi pe cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vă asortaţi în mai toate privinţele. O să vă contacteze cineva care vă apreciază din punct de vedere profesional şi vrea să vă gândiţi la condiţiile cotractuale, să spuneţi cam ce vă doriţi.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se poate să plecaţi fie la studii , fie ca să vă specializaţi într-un domeniu, să faceţi performanţă. Se pare c-o să treceţi în revistă mai multe evenimente care să vă pună pe harta mondenă, c-aţi cam lipsit şi o să fie nevoie de voi, să veniţi cu idei, strategii.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Poate vă înscrieţi într-o competiţie, pe care o puteţi şi câştigă, să luaţi şi bani, sau să ocupaţi o funcţie, să luaţi un titlu. Poate vă pregătiţi de un botez sau cununaţi pe cineva, o să deveniţi părinţi spirituali ai unui copil, sau sunt nişte prieteni, rude, cărora o să le fiţi naşi.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

E bine să verificaţi toate actele dacă plecaţi pe undeva, să nu fie niciunul expirat şi să luaţi vreo amendă sau să va-ntoarca din drum. O să aveţi cu ce să umpleţi frumos timpul liber şi să-i adunaţi pe prietenii cu care vă distraţi cel mai bine, şi să mai uitaţi de serviciu, rate, şi de toate obligaţiile.