Berbec (21 mar. - 20 apr.)

Se poate regla uşor relaţia sentimentală şi să vă-nţelegeţi de minune, să ajungeţi la concluzia că nu puteţi trăi unul fără celălalt. O să fiţi înconjuraţi de oameni dragi, poate şi cu un motiv special, faceţi un anunţ de logodnă, de căsătorie, că veţi deveni părinţi, e ceva foarte important.

Taur (21 apr. - 21 mai)

O să primiţi un răspuns afectiv din partea cuiva de la care aşteptaţi aceleaşi sentimente pe care le purtaţi şi voi în inimă - sperăm că sunt reciproce. Se poate să vă duceţi la o ceremonie religioasă şi să fie un declic sufletesc şi pentru voi, să vă atingă o vorbă, un gest, prezenţa cuiva, poate.

Gemeni (22 mai - 21 iun.)

Foarte posibil rendez-vous şi în cazul vostru şi viaţa voastră sentimentală o să nuanţeze frumos şi în foarte scurt timp. O revedere cu cineva care o să vă trezească amintiri pe care le-aţi crezut uitate sau măcar bine ascunse, dar poate e mai bine să vorbiţi despre ce s-a întâmplat.

Rac (22 iun. - 22 iul.)

Cineva pe care nu l-aţi mai văzut de mult reapare să vadă în ce măsură aţi rămas fideli, şi hotărâţi să aveţi un mariaj care să vă împlinească sufleteşte. Omenii din jur vor avea câte un cuvânt bun pentru voi, o să vă invite la masă ori la o cafea, să reînnodaţi nişte relaţii pentru că le-aţi lipsit.

Leu (23 iul. - 22 aug.)

Vă puteţi bucura de o revedere emoţionantă şi să cultivaţi relaţia cu această persoană, că s-ar putea să fie de viitor. O să fiţi încântaţi de ieşirea cu prietenii, poate le faceţi cinste de ziua voastră şi o să primiţi cadouri, lumea o să vă răsfeţe şi chiar şi fără să vă sărbătoriţi.

Fecioară (23 aug. - 21 sep.)

O ieşire în doi v-ar scapă de orice îndoială în privinţa relaţiei de dragoste, că o să-i citiţi în priviri care sunt adevăratele sentimente. Vă puteţi trezi cu o ofertă de afaceri la o întâlnire cu prietenii şi să întoarceţi situaţia pe toate feţele, poate iese ceva din septembrie.

Balanţă (22 sep. - 22 oct.)

Prezenţa voastră n-o să treacă neobservată în societate şi o să deveniţi şi mai vizibili că o să vă faceţi voi remarcaţi prin ceva anume. Se pare că sunteţi invitaţi la o întrunire mondenă şi o să lărgiţi cercul de prieteni, veţi schimba impresii cu oameni din alte medii sociale şi va fi o experienţă interesantă.

Scorpion (23 oct. - 21 noi.)

O reuniune cu prieteni, poate chiar colegi, ca să vă bucuraţi împreună de un succes de ultimă oră. O să contribuiţi şi voi cu ceva la o masă festivă, poate vă întâlniţi cu prietenii la o agapă şi fiecare aduce câte ceva sau veniţi cu câte un cadou pentru prietenii care se căsătoresc.

Săgetător (22 noi. - 20 dec.)

Aţi putea pune capăt unor neînţelegeri şi să duceţi relaţia sentimentală la alt nivel de comunicare, să rezonaţi şi mai bine sufleteşte. Cineva drag se interesează de voi şi o să aflaţi cât de mult i-aţi lipsit şi cu ce intenţii vine spre voi această persoană, că vedeţi dacă e de luat şi mai în serios.

Capricorn (21 dec. - 19 ian.)

Se poate să intraţi la cheltuială că se căsătoresc nişte prieteni sau îşi botează copilaşul şi vreţi să fiţi la înălţime. E cineva de la mare distanţă care vrea să poarte o discuţie cu voi şi poate vă întâlniţi pe undeva, că trebuie să fie între patru ochi discuţia şi să trageţi nişte concluzii.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Se anunţă o seară specială - în doi - şi viaţa voastră de cuplu poate intra într-o etapă de stabilitate, aşa cum aţi sperat. Poate respectaţi tradiţia mesei de duminică în familie şi vă întâlniţi cu toţi ai casei, luaţi decizii, puneţi ţara la cale să ştiţi ce-aveţi de făcut în continuare cu nunţile de sezon.

Peşti (19 feb. - 20 mar.)

O reuniune amicală, poate practicaţi un sport de agrement sau le faceţi galerie copiilor care au vreo întrecere de acest gen. S-ar putea să-i faceţi o surpriză fiinţei iubite şi rezervaţi o masă la un restaurant ca să-i spuneţi ce aveţi pe inima, poate-i faceţi o declaraţie de dragoste.