Berbec (21 mar. - 20 apr.)

Se-adună mai multe lucruri de făcut la serviciu şi e bine să vă puneţi mintea cu ele, să vă eliberaţi de volumul mare de muncă şi asta cât mai repede. E posibil să vă îndrăgostiți de cineva care vi se pare potrivit pentru voi şi cu timpul o să vă convingeţi că puteţi trăi frumos împreună.

Taur (21 apr. - 21 mai)

Poate nimeriţi nişte reduceri la mobilier, la nişte decoraţiuni interioare şi o să vă limitaţi la bugetul pe care-l aveţi. Or să vă iasă nişte bani din buzunar c-aveţi de făcut plăți, sunt facturi de achitat şi o să vă ia prin surprindere şi o taxă pe care trebuie neapărat s-o achitaţi.

Gemeni (22 mai - 21 iun.)

Se poate să vă îndrăgostiți lulea şi chiar să aveţi o relaţie pe gustul vostru, să faceţi cât mai multe lucruri împreună, să vă completaţi. O să combateţi, cum o să puteţi, o stare de indispoziţie ca să rezolvaţi probleme care ţin de serviciu, de şcoală şi o să vă ocupaţi şi de voi, dar asta printre picături.

Rac (22 iun. - 22 iul.)

E de trecut în revistă ce legitimaţie, card şi alte acte de identitate, permis de conducere vă sunt sau nu reactualizate, să fiţi cu ele la zi. Vă preocupă şcoala, poate-aveţi de dat o probă sau vă prezentaţi cu o serie de acte, cu dosar complet ca să vă puteţi înscrie la o şcoală cu un profil anume, chit că pentru copil.

Leu (23 iul. - 22 aug.)

O să comunicaţi în termeni buni cu anturajul şi poate veţi repurta un succes de grup, dacă tot e un liant între voi. O să luaţi nişte bani pentru care aţi muncit mai puţin decât o făceaţi de obicei pentru că o să daţi de vreun sponsor sau există un fond din care vi se poate da o primă.

Fecioară (23 aug. - 21 sep.)

Se vor urgenţa nişte lucruri ca să puteţi începe treaba la vreo colaborare, dacă nu cumva e vorba despre un alt serviciu. Aveţi multe pe cap şi vreţi să obţineţi tot ce v-aţi propus în perioada asta, ba mai mult, vreţi să vă reuşească şi proiectele cu bătaie lungă.

Balanţă (22 sep. - 22 oct.)

E momentul să faceţi o programare la medic să vedeţi cum staţi cu sănătatea ca să interveniţi ici-colo dacă va fi cazul. Se va reîntregi grupul cu care să plecaţi la drum, fie într-o aventură profesională, fie ca să exploraţi noi teritorii, să vizitaţi nişte obiective turistice prin ţară sau prin lume.

Scorpion (23 oct. - 21 noi.)

Sunt nişte oameni care vor să lucraţi împreună ca să aveţi cu toţii de câştigat, dar e de văzut dacă programul va permite acest lucru. O să v-alegeţi cu nişte bani de pe urma unei munci din particular şi o să acoperiţi cheltuielile cu şcoala, grădiniţa copiilor să nu rămâneţi pe dinafară.

Săgetător (22 noi. - 20 dec.)

O să daţi ochii cu cineva care de mult îşi dorea să lămuriţi o chestiune de ordin sentimental şi-acum n-o să rateze ocazia. V-au rămas câteva lucruri de rezolvat şi e posibil să primiţi un ajutor din partea unor oameni care se vor nimeri la momentul oportun şi vor pune umărul la treabă.

Capricorn (21 dec. - 19 ian.)

Or să vă intre nişte bani care să vă permită să vă mişcaţi prin împrejurimi, să vă mai dezmorțiți şi trupeşte şi sufleteşte. V-aţi putea face timp pentru o escapadă turistică, zilele-astea, chiar şi cu treabă, pe undeva prin lume ca să vă destindeți, să mai rezolvaţi din mers şi nişte lucruri.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Parcă încep să vină bani din urmă. E posibil să vă scutească şi banca de un procent din impozit, poate mai daţi şi de alte facilităţi. O s-aveţi parte de susţinere morală, prietenii se oferă să vă-nsoțească la distracţie, la plimbare, chiar şi la treabă şi o să vă simţiţi protejaţi.

Peşti (19 feb. - 20 mar.)

Cineva căruia i-aţi lipsit vă caută, în speranţa că îi veţi răspunde cu aceleaşi sentimente şi-o să meargă frumos relaţia. Poate scăpaţi de tensiunile din relaţia partenerială, de afaceri şi vă pregătiţi de proiecte noi, care să vă repună în valoare şi să v-ajute să vă echilibraţi financiar.