Berbec (21 mart. – 20 apr.)

 O să vi se dea o explicaţie cu privire la o întâlnire care n-a mai avut loc şi vreţi să ştiţi de ce, ca să ştiţi ce-aveţi de făcut în continuare.

Taur (21 apr. – 21 mai)

E un eveniment în sfera afectivă şi o să puteţi întâlni pe cineva sau revine o persoană cu care-aţi avut o relaţie care a scârţâit pe ici, pe colo.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Poate abia acum vi se va aprobă un proiect, să daţi drumul unei afaceri care să va-mbogățească şi totul o să meargă mai bine decât de obicei.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

V-au rămas câteva lucruri importate de rezolvat şi o să daţi zor să vă achitaţi de toate obligaţiile ca să lichidaţi restanțele, să vă apucaţi de un proiect nou-nouț.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

V-aţi putea lua o revanşă şi plecaţi acum unde v-au invitat nişte prieteni, dar n-aveaţi concediu şi îi puteţi cere şefului câteva zile, dacă nu o parte din concediu.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

O să puteţi legaliza în sfârşit un act şi să vă atingeţi un obiectiv la care visaţi de multă vreme, să vă luaţi o casă, ori altceva, o fi o titularizare.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

 Se pare că o să vă parvină răspunsul la o cerere mai veche şi popate veţi încasa banii pe care nu i-aţi primit la timp sau aflaţi c-aţi obţinut un titlu, c-aţi luat un examen.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Invitaţie în oraş, poate se lansează un produs, vă duceţi la film, daţi o raită pe la magazine, poate fi şi ziua cuiva de naştere.

Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Aţi putea pleca, atât în ţara cât şi în afară ca să rezolvaţi nişte probleme de serviciu, poate chiar sunteţi în căutarea unui loc de muncă şi o să aveţi de unde să alegeţi.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

E posibil să cereţi un împrumut unei bănci fie ca să renovaţi casă, fie v-apucaţi de una nou nouţă şi vă luaţi materiale de constructi şi tot ce vă mai trebuie.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

E posibil să luaţi nişte bani şi să aveţi cu ce a plecaţi într-un weekend reconfortant, să vă bucuraţi de peisaje şi de prezenţa celor dragi alături de voi.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O să interacționați cu nişte oameni de afaceri care vin cu o ofertă de lucru şi o să analizaţi situația pe toate fețele să vedeţi dacă e pentru voi sau nu.