Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să vă parvină un răspuns referitor la o plecare în excursie, în vacanţă şi o să-ncepeti pegatirile, o să lăsaţi şi totul în ordine acasă. Sunt multe lucruri pe care vreţi să le rezolvaţi şi o să daţi zor să eliminaţi restantele, să vă bucuraţi de concediu şi să puteţi demara proiecte noi.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să vă exprimaţi un punct de vedere în familie, în relaţia de cuplu, în speranţa că lucrurile or să meargă şi mai bine. Poate vă consultaţi cu cineva de încredere înainte de a accepta un job, o colaborare, să cereţi un salariu potrivit în rezonanţă cu munca pe care o depuneţi.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Poate-o s-aveţi o discuţie între patru ochi cu cineva de la care aveţi mari aşteptări referitoare la viaţă sentimentală, de cuplu. Se poate s-aveţi nişte preocupări de grup care să v-aducă o mulţumire sufletească şi să le fiţi de ajutor unor oameni care nu se pot descurca fără voi.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

E posibil să apară o ofertă pe bani puţini, de plecat în vacanţă şi să vă duceţi, poate e cu un discount consistent. Vă invită cineva la un eveniment monden sau la o cafea, să mâncaţi ceva în oraş şi să vorbiţi despre vacanţă sau despre plearea din acest weekend.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Poate veţi descoperi un domeniu de studiu interesant şi o să vă înscrieţi într-un program, să urmaţi nişte cursuri în ţară sau în afară. O s-ajungeţi, în sfârşit, acolo unde v-aţi propus cu ceva timp în urmă, poate fi chiar şi un an şi să revedeţi nişte oameni sau să vizitaţi un obiectiv turistic.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

E momentul să mai treceţi pe la doctor, măcar preventiv, dar se pare că e şi ceva deranjant de care trebuie să scăpaţi urgent. Se va regla situaţia financiară şi o să vă cumpăraţi casă, maşina, diverse lucruri pentru interiorul exteriorul locuinţei, aveţi, practic, nişte obiective de atins.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să facă parte din viaţa voastră și o să puteţi forma un cuplu reuşit. Au rămas nişte vorbe în aer şi poate faceţi cumva să vă înţelegeţi, să stabiliţi unde plecaţi măcar în weekend, dacă nu şi în vacanţă.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O să mai luaţi nişte bani din proiectele mai vechi şi se poate să v-ajungă până la următorul salariu. Întrevedere cu cineva care se pliază pe felul vostru de a fi şi o să meargă frumos relaţia, o să vă puteţi căsători cam într-un an, un an şi jumătate.

Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Se pare c-o să valorificaţi mult mai bine timpul liber, o să ieşiţi cu fiinţa iubită, cu copii la plimbare, la distracţie. O să vă descurcaţi mai bine decât credeţi cu banii şi o să acoperiţi cheltuielile obligatorii şi o să puteţi pleca într-o vacanţă - să vă revigoraţi.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Poate vă invită cineva de vineri la o cabană, un hotel, să petreceţi o zi, două împreună cu nişte oameni care vă vor acolo. Poate sunteţi pe punctul de a vă reface viaţa de cuplu şi vă interesaţi de o locuinţă, poate vă luaţi şi altă mobilă, o să vreţi să schimbaţi mai multe.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

E bine să verificaţi actele, să fie la zi, paşaport, carete de identitate, legitimaţii, carduri bancare, să nu vă fie restricţionat accesul pe nicăieri. Se pare că va trebui să le daţi răspunsul unor prieteni care vor să vină în weekend, iar voi v-oţi fi programat o plecare într-o mininvacanta - vedeţi cum vă-nțelegeți.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O să vă daţi întâlnire cu nişte rude apropiate ca să vă sfătuiţi în privinţa unei petreceri pe care-o veţi organiza ca să iasă frumos. O să vă primiţi măcar o parte din banii pe care-i aşteptaţi şi va elberati de un mare stres, c-aveţi plăţi de făcut şi o să plecaţi şi la relaş, şi vreţi să staţi liniştiţi, din punctul ăsta de vedere.