Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să se echilibreze balanţa financiară şi puteţi rezolva, cu brio, problemele casei şi să vă siguraţi şi un loc de vis într-o staţiune de agrement, de relaş.

Taur (21 apr. – 21 mai)

 Poate scoateţi banii din cont să cumpăraţi o casă, ori e nevoie e o maşină cu care să n-aveţi probleme la drum şi treceţi la fapte - în funcţie de priorităţi.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O să refaceţi punţile de legătură cu nişte oameni de afaceri care au să vă dea ceva de lucru şi o să strângeţi nişte bani s-acceptați golurile de moment.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

E cineva care insistă să lucraţi împreună, c-aveţi mai mult spor şi vor fi mai mulţi bani, şi-atunci o s-aveţi cu toţii de câştigat.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Poate faceţi cumva să vă achitaţi de toate obligaţiile financiare, să puteţi pleca liniştiţi în concediu şi mai aveţi de buzunar şi la întoarcere.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Vă ocupaţi de casă, de familie, pregătiţi şi un eveniment de weekend şi poate plecaţi în altă localitate unde o să fie party-ul.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Întrevedere cu cineva care o să vă lucreze ceva pe-acasă, poate angajaţi o firmă ca să repare, să construiască ori să reamenajeze interiorul, curtea.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Se iveşte ocazia să vă implicaţi într-o nouă activitate la serviciu şi să fiţi plătiţi corespunzător, să nu vă puteţi plânge de nimic pentru că e anul vostru special.

Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Vă-ngrijiți şi de voi, şi de sănătatea alor voştri şi o să vă bucuraţi cu toţii de o vacanţă pe cinste, chiar dacă mai apar mărunţişuri care să vă irite.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de familie şi o să discutaţi pe-ndelete cu partenerul de cuplu, să vă puneţi întru totul de acord.

 

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Se observă o reuşită în plan personal, e cineva care va face o surpriză plăcută şi poate se întrevede o căsătorie, dacă n-aţi făcut pasul.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O să primiţi o confirmare că v-au intrat niște bani sau că v-a fost aprobată o cerere depusă pe la începutul anului şi puteţi rezolva mai multe lucruri în acelaşi timp.