Berbec (21 mar. - 20 apr.)

Trăiești într-o lume fantezistă, iar acest lucru nu te favorizează astăzi. Unele persoane din jurul tău își pierd răbdarea destul de ușor și au reacții spontane care te pot deranja. Încearcă să nu reacționezi pe măsură.

Taur (21 apr. - 21 mai)

Astăzi ai parte de câteva trăiri puternice, cu emoții care te scot din rutina de zi cu zi. Este posibil să fii implicat în discuții importante atât la locul de muncă, cât și în grupul de prieteni sau în familie.

Gemeni (22 mai - 21 iun.)

Astăzi eşti diplomat și destul de sensibil, motiv pentru care poți deveni ușor ținta unor persoane nu la fel de bine intenționate din jurul tău. Ar fi bine să acorzi atenție acestor lucruri, poți descoperi că unele persoane nu sunt deloc așa cum îți imaginai.

Rac (22 iun. - 22 iul.)

Astăzi este ziua perfectă în care îți poți demonstra calitățile artistice. Este recomandat să asculți sfaturile câtorva persoane dragi, care îți vor binele și te vor îndruma spre lucruri care îți vor fi de ajutor.

Leu (23 iul. - 22 aug.)

Astăzi ai o mulțime de tactici care te ajută să te motivezi și să te preocupi de tot ceea ce ai de făcut. Chiar și așa, ai una dintre acele zile în care orice te poate face să-ți pierzi răbdarea și să reacționezi mai puțin diplomat.

Fecioară (23 aug. - 21 sep.)

Îți lași latura dură la vedere astăzi și îți iei toate sarcinile în primire în forță. Folosește-te de energia pe care o ai pentru a organiza în avans câteva lucruri pe care va trebui să le faci în zilele următoare.

Balanţă (22 sep. - 22 oct.)

Ți s-au făcut câteva promisiuni care nu s-au mai adeverit, în timp, iar asta te supără destul de tare în această zi. Chiar dacă ești emotiv astăzi și tinzi să te exprimi gălăgios, încearcă să nu uiți că doar tu poți lua decizii pentru tine și că este mai bine să te organizezi singur.

Scorpion (23 oct. - 21 noi.)

Scorpionii sunt visători în această zi și tind să se piardă în gânduri mai mult decât le permite timpul. Cu toate acestea, ziua nu este una rea deloc pentru ei, chiar dacă le scapă, pe alocuri, părțile practice ale responsabilităților pe care le au.

Săgetător (22 noi. - 20 dec.)

Nu fi suprins dacă cineva sau ceva te supără astăzi. Există persoane care nu îți înțeleg întotdeauna bunele intenții și care vor reacționa diferit. Nu toată lumea este la fel de pasională ca tine când vine vorba de hobby-uri.

Capricorn (21 dec. - 19 ian.)

Astăzi te gândești prea mult la aparențe, iar asta te poate afecta așa cum nu te aștepți. Fii sigur că cei din jurul tău îți văd adevărată personalitate, indiferent de modul în care arați, pentru că uneori îi intimidezi pe ceilalți mai mult decât ți-ai dori.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Ai grijă să nu fii prea diplomat astăzi. Ar fi bine să adopți o atitudine mai serioasă, pentru că există persoane care nu te tratează tocmai așa cum ai merita. Încearcă să spui foarte clar ceea ce îți dorești și să insiști, pentru că opiniile tale să conteze de data aceasta.

Peşti (19 feb. - 20 mar.)

Este o zi a compromisurilor pentru tine, iar asta nu te face prea fericit. Ești o persoană puternică de fel și accepți destul de greu să îți schimbi opiniile de dragul altora. Încearcă însă să te pui și în pielea celor din jurul tău.