Berbec (21 mar. - 20 apr.)

Ești tot mai convinsă că partenerului tău nu îi mai pasă de tine sau că, cel puțin, nu te iubește la fel de tare cum îl iubești tu pe el. Ți se pare că e indiferent și nu te poți abține să nu îi faci și lui aceste reproșuri: chiar dacă le contestă, ceva în sufletul tău îți spune că ai dreptate.

Taur (21 apr. - 21 mai)

Ar fi cazul să fii mai plină de încredere în tine azi! Chiar dacă te afli într-o situație complicată, care ți se pare fără ieșire, nu striga după ajutor până ce nu ești sigură că ești capabilă să te descurci singură: asta îți va face bine și la ego, pentru că te vei simți mai puternică.

Gemeni (22 mai - 21 iun.)

Nu lua în serios ceea ce îți spun oamenii azi, mai ales că ai tendința de a fi mai emotivă decât ești în mod normal. Nu uita că inclusiv firea ta veselă îi invită pe cei din jur să se comporte fără mănuși, așa că nu riposta decât dacă ți se pare că glumele lor merg mai departe decât de obicei.

Rac (22 iun. - 22 iul.)

Lumina ta interioară strălucește cu putere azi, ești plină de energie și de încredere în tine. Nu lăsa să se risipească această atitudine și dedică această zi iubirii: ieși cu iubitul tău și profită de faptul că ai o dispoziție atât de bună pentru dragoste. Vei fi fericită!

Leu (23 iul. - 22 aug.)

Azi dai dovadă de subiectivitate și parcă nu reușești să vezi lucrurile altfel decât din punctul tău egoist de vedere. Deși e ceva normal, până la un anumit punct, ai grijă ce părere vei oferi celor din jur despre lucrurile care se întâmplă: s-ar putea să nu mai beneficiezi de încredere dacă te înșeli constant.

Fecioară (23 aug. - 21 sep.)

Ziua de azi ar trebui dedicată pasiunii, de orice fel ar fi ea. Astrele te sfătuiesc să te însoțești de oameni care împărtășesc aceleași hobby-uri ca tine sau de persoanele pe care le iubești din inimă: doar așa vei bifa unele dintre cele mai frumoase momente ale săptămânii!

Balanţă (22 sep. - 22 oct.)

Ai grijă, pentru că azi vei fi prinsă bârfind, ceea ce va dăuna oarecum imaginii tale. Nu vei mai părea la fel de drăguță cum ești dacă oamenii vor afla că ai păreri nu prea plăcute despre cei din jur, pe care le mai și împărtășești altora, fără a le spune în mod direct.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Azi ești plină de putere și de un entuziams contagios. Da, poți face tot ceea ce îți trece prin cap, nu te mai gândi la faptul că există limite. Vor exista obstacole, pe care le vei depăși însă cu forța care știm că te caracterizează. E una dintre zilele în care vei dovedi cât de impresionante sunt capacitățile tale.

Săgetător (22 nov. - 20 dec.)

Chiar dacă azi nu e cea mai ușoară zi, ai încredere în viitor, este sfatul pe care ți-l oferă astrele: e chiar mai strălucitor decât crezi tu! Va fi nevoie să te concentrezi poate acum mai tare și să depui mai multe eforturi, dar crede-ne, vor fi răsplătite curând!

Capricorn (21 dec. - 19 ian.)

Vom fi sincere cu tine: astrele te avertizează că azi va fi o zi deosebit de grea. Dar nu dispera încă: sunt șanse mari să reușești, dacă te vei concentra la ce faci și vei avea grijă să comunici constant cu oamenii la care ții; ei sunt puntea care te ajută să depășești orice greutăți.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Cineva apropiat îți cere azi să fii sincer cu el: ia-i în considerare cuvintele. Chiar dacă e posibil ca adevărul să îl doară mai tare decât își imaginează, chiar vorbește serios atunci când îți cere să îi spui exact ceea ce simți. Dacă nu vei respecta ceea ce te roagă, va fi mai grav.

Pești (20 feb. - 20 mar.)

De multe ori, tu cazi în capcana subestimării și crezi că nu ești atât de importantă. Cu toate acestea, lași o amprentă puternică în viața oamenilor din jurul tău, care va fi și mai accentuată azi: ai grijă ce spui, pentru că sunt oameni care vor urma exact sfaturile tale.