Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ca viața să te răsplatească din belșug, trebuie să știi să ceri ceea ce e pentru tine, ca atare analizează-ți cu luciditate dorințele și nevoile, și află de ce ai tu nevoie cu adevărat apoi cere cu încredere deplină că vei primi exact ce e pentru tine!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ești șansa de pace și liniște a unora mai pesimiști din fire care nu au de ce să se agațe. Chiar dacă a te dedica lor înseamnă a te sacrifica pe tine, o faci cu dragă inimă, conștient că bucuria lor, energia lor, moralul lor depinde de felul cum te dăruiești tu acestora.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Scopul tău e încă departe, dar nu imposibil, important e că pe parcurs primesși suficiente semnale că te apropii de el, mici garanții care îți amplifică speranța și încrederea. Ești pe drumul cel bun, fii sigur de asta, și bucură-te și de etapa la care ești acum.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Deși ești un idealist și îți faci planuri mari cu privire la viitor, de data aceasta îți propui să-ți stabilești obiective ceva mai mici, dar mai multe. Le iei pe acestea la bani marunți, pas cu pas, și după ce le vei atinge, vei putea trece la o altă etapă.

Leu (23 iulie – 22 august)

E o plăcere să lucrezi într-un mediu stimulativ, în care ideile tale sunt îmbrățișate imediat, in care lumea e de acord cu tine! Azi ai parte de un astfel de anturaj binevoitor, tonic, ce te încurajează să-ți exprimi punctele de vedere și te susține să le și pui în aplicare.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Oamenii pe care îi atragi azi alături de tine nu sunt compania cea mai potrivită pentru ce ți-ai propus. Sunt pesimiști, negativiști, neputincioși. Mult mai bine te-ai descurca fără ajutorul lor, ajungi acolo unde vrei prin forțe proprii și în stilul tău, fără să muncești pentru alții!


Balanța (22 septembrie – 22 octombrie)

Ești remarcat în societate pentru ceea ce faci și pentru felul cum arăți. Ești înconjurat de multă lume care te laudă. Se pare că ai avut noroc mai ales pentru faptul că ai întâlnit oamenii adecvați pentru scopurile tale, pentru că aveți interese comune și aceeași atitudine spre succes.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă te complaci în starea în care ești blocat de la o vreme, ar mai putea dura foarte mult până lucrurile vor începe din nou să se miște, de aceea e nevoie de o inițiativă curajoasă și fermă pentru a trece de acest punct critic.

Săgetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ai în fata ta un exemplu de om care a avut încredere în visul său și a ajuns să și-l împlinească. Urmează și tu îndrumările sale. E ca o rețetă de succes ce merită urmată întocmai! Ai multe de învățat de la el, pentru că oferă o lecție grozavă de credință.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

 O fugă până la munte, o ieșire prin cluburi sau doar câteva ore la o cafea până mai tarziu sunt mici evenimente plăcute ce se potrivesc de minune atmosferei vesele a acestei zile. Dacă nimeni nu te invită să ieși, fii tu cel care mobilizează gașca de prieteni, pentru că fiecare așteaptă un semn de la celălalt.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Acceptă, fără să stai pe gânduri, ajutorul pe care ți-l oferă azi un prieten, pentru că te scoate dintr-un mare impas. E un sfat folositor, care merită ascultat și pus în practică imediat, pentru că va rezolva mult mai repede o problemă cu care tu îți bați capul de mai multă vreme.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Bucură-te de momentele tandre de acasă, pentru că acolo se petrec cele mai frumoase evenimente! Familia se unește în jurul unei vești bune sau unui vis de proporții, și participați cu toții veseli și cu inima deschisă. Plutește o energie nouă, pozitivă peste toți ai casei, de parcă un vis comun se naște acum sub ochii voștri.