Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se poate să daţi de o ofertă de vacanţă şi care să fie pentru buzunarul vostru, să-i puteţi face o surpriză partenerului de cuplu. O să daţi drumul proiectelor noi şi încep să vină şi banii cât de curând şi poate o să vă extindeţi afacerea c-o să meargă bine.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să vă implicaţi într-un proiect care-o să scoată la iveală o serie de calităţi care vă recomanda pentru un extra-job. E posibil să luaţi nişte bani şi să luaţi şi ceva cadouri pentru un sărbătorit, sau pentru cineva care merită toată atenţia voastră.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O să vă găsiţi şi voi o pereche, să exersaţi viaţa de cuplu şi s-ar putea să vă adaptaţi şi să vreţi să vă căsătoriţi. Or s-apară nişte ocazii numai bune de sporit veniturile şi se pare că n-o să staţi prea mult pe gânduri şi-o s-alegeţi ceva care vi se potriveşte în momentul de faţă.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

O să ieşiţi pe piaţa cu un produs nou şi care-o să aibă succes, şi poate o să intraţi într-o ligă a profesioniştilor. Vă bate gândul să plecaţi pe undeva şi poate găsiţi nişte bilete low cost, vreun last minute pentru week-end, sau de Paşte dacă vreţi să faceţi o vizită cuiva.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Şansele de a cunoaşte pe cineva cu care să trăiţi o mare poveste de dragoste sunt foarte mari - totul e să fiţi solo. O să ieşiţi pe la mondenităţi, treceţi în revistă evenimentele şi luaţi în calcul care-ar fi activitatea care v-ar putea propulsa în carieră, să urmaţi paşii care v-ar duce acolo sus.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Poate v-apucaţi de nişte cursuri, daţi şi vreun examen, o să fiţi în priză şi o să bifaţi nişte succese. Daţi drumul unui proiect la care or să pună şi alţii umărul şi o să fiţi încântaţi de rezultate, totul o să ia amploare şi de-aici or să vină şi banii.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se poate să călătoriţi mai des în perioada asta şi să consolidaţi o relaţie la distanţă, pentru că promite să fie ce-aveţi voi nevoie. O să interacţionaţi cu nişte oameni care sunt de calibrul vostru şi poate puneţi pe roate o afacere, care-o să se dezvolte frumos, c-aveţi şi o echipă valoroasă.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Viaţă sentimentală se poate rescrie frumos şi să redescoperiţi bucuria traiului în doi. O să vă întrebe cineva dacă sunteţi de acord să vă asociaţi în vederea unei colaborări şi o să scanaţi bine situaţia să vedeţi dacă va-ncumetati sau nu.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Poate luaţi nişte bani în plus şi o să vă cumpăraţi şi acele lucruri pe care le-aţi tăiat tot timpul de pe listă. Se poate s-aveţi mai mult de furcă, în perioada asta cu şefii şi să trebuiască să respectaţi cu stricteţe ce vă cer şi asta chiar nu e punctul vostru forţe.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Poate v-apucaţi de un nou proiect la serviciu, şi o să fie pe tiparul vostru şi se va desfăşura în ritmul vostru. E posibil să vă mutaţi în altă locuinţă, fie şi temporar, ca s-o zugrăviţi pe cea în care staţi, sau aveţi de făcut nişte reparaţii, sau vă mutaţi de tot altundeva.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

O să vă iasa-n cale acel cineva care-o să vă fascineze, la care-o să visaţi frumos şi cu care s-ar putea să rămâneţi în relaţie. Poate-au rămas nişte lucruri în aer şi o să vă-ntâlniţi cu partenerul de cuplu să vorbiţi deschis şi la obiect să nu mai rămână nimic ascuns - sub preş.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Poate ieşiţi la o cafea cu prietenii să vă faceţi planuri de week-end, sau de Paşte, de vacanţa de 1 mai să vă puneţi de acord cu destinaţia. O să mai cheltuiţi nişte bani ca să înlocuiţi câte ceva care s-a deteriorat pe-acasă şi s-ar putea să aibă nevoie şi maşina de o revizie şi s-o duceţi în service.