Un orădean în vârstă de 39 de ani şi un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Ungaria, şi-au pierdut viaţa, sâmbătă, în urma a doua accidente în care au fost implicaţi, ambii în timp ce conduceau câte o motocicletă.

Primul accident s-a produs sâmbătă, 20 mai, la ora 14.11.

„Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112 că, pe DN 76, la ieșirea din localitatea bihoreană Vașcău, înspre Beiuș, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un singur vehicul, respectiv o motocicletă. Polițiștii rutieri beiușeni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și, din primele investigații efectuate, au constatat că, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, marcată și semnalizată regulamentar, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, un bărbat de 39 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o motocicletă, a căzut pe partea carosabilă, iar apoi a lovit un parapet metalic de pe marginea carosabilului”, a transmis comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. Din nefericire, în urma accidentului rutier, bărbatul care conducea motocicleta a suferit leziuni care i-au provocat decesul, la fața locului.

Tot sâmbătă, câteva ore mai târziu, la 17.56, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat din nou că, pe DN 76, între localitățile bihorene Săucani și Răbăgani, s-a produs un alt accident rutier, în care a fost implicat un singur vehicul, respectiv o motocicletă. Polițiștii rutieri beiușeni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și, din primele investigații efectuate, au constatat că, într-o curbă la stânga, marcată și semnalizată regulamentar, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, un bărbat de 55 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea o motocicletă, a părăsit partea carosabilă, a rulat prin vegetație aproximativ 50 de metri,  iar apoi a căzut într-un canal colector, la o diferență de nivel de aproximativ 3 metri. Din nefericire, în urma accidentului rutier, bărbatul care conducea motocicleta a suferit leziuni care i-au provocat decesul, la fața locului. Polițiștii rutieri au efectuat, în ambele cazuri, cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.