Doi bărbați din Curtuișeni au fost răniți, suferind mai multe arsuri, după ce au încercat să aprindă focul în sobă, cu benzină.

În urma sesizării primite marți, 29 noiembrie a.c., prin Sistemul Unic 112, cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Curtuișeni, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a mobilizat cu operativitate, la adresa indicată de apelant, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Valea lui Mihai, din care două de stingere și unul de prim ajutor calificat.

„Ajunși la fața locului, pompierii paramedici au acordat îngrijirile necesare proprietarului locuinței și unui vecin de-al acestuia, care s-au rănit încercând să aprindă focul în sobă cu benzină, iar echipajele de stingere au acționat pentru lichidarea focarelor și înlăturarea efectelor negative ale incendiului produs în bucătăria casei”, a precizat lt. col. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor. Proprietarul locuinței, care a suferit arsuri la nivelul mâinilor, a fost asistat la fața locului, acesta refuzând transportul la spital. Vecinului acestuia, care a suferit arsuri de gradul II la nivelul membrelor inferioare, i-au fost acordate îngrijirile care se impuneau, pompierii paramedici transportându-l ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean În urma evenimentului, au ars un elemente de mobilier din bucătărie și materiale textile.