Traficul pe DN1 a fost îngreunat, luni, în zona localităţii Groşi, după ce două autotrenuri au fost implicate într-un accident. Unul dintre şoferi a fost transportat la spital.

Mai multe echipaje de urgenţă din cadrul staţiei de Pompieri Aleşd au fost mobilizate la faţa locului pentru gestionarea situației de urgență. O singură persoană a fost rănită, şoferul unuia dintre tiruri, din fericire însă leziunile suferite de acestea nefiind, aparent, grave. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, apelul la 112 s-a înregistrat la ora 07.39.

„Accidentul s-a produs pe DN 1, în localitatea Groși. Au fost implicate două autotrenuri. În urma accidentului rutier, o persoană, șoferul unuia din autovehicule a fost transportată la spital, pentru investigaţii medicale”, a declarat ofiţerul de presă al IPJ Bihor, Alin Laza.

Şoferul rănit a fost transportat la spital pentru investigaţii şi îngrijiri. În urma accidentului, unul dintre autotrenuri a ajuns într-un şanţ, circulaţia fiind îngreunată în zonă. Traficul s-a desfăşurat alternativ.  Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

FOTO: alesdonline.ro