Un bărbat de 30 de ani, care se scălda joi, 30 iunie, în Criș, în zona Silvaș, a intrat în apă și nu a mai ieșit, fiind scos de persoanele aflate în zonă, care au observat incidentul. Din păcate, personalul medical nu l-a mai putut salva.

Incidentul a fost sesizat prin 112, la ora 17.50. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, polițiști de investigații criminale de la Poliția Municipiului Oradea și de la Serviciul Criminalistic. Victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 30 de ani, din Roșiori. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, bărbatul a decedat. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.