Pentru a încuraja participarea studenților, a profesorilor și a membrilor personalului la concursul de fotografie „Colecție de emoții în diversitate”, Ovi D. Pop va susține pe 29 februarie, de la ora 16.00, în Aula Universității din Oradea, un curs de tip masterclass.

 

Cunoscutul și multipremiatul artist fotograf orădean Ovi D. Pop s-a alăturat inițiativei Universității din Oradea de a organiza un concurs de fotografie dedicat studenților, cadrelor didactice și personalului instituției. La rândul ei, universitatea a ridicat miza participării la acest concurs. Pe lângă diplomă și imprimarea imaginii premiate, fotografii amatori ocupanți ai podiumului competiției urmează să se bucure și de câte o scurtă mobilitate, o vizită, la una din universitățile partenere din cadrul Alianței Academice EU GREEN.

Ultima zi de trimitere a lucrărilor este 15 martie, iar anunțul oficial privind rezultatele concursului va fi făcut pe 22 martie. A doua zi este programat vernisajul expoziției de fotografie. Regulamentul integral al concursului poate fi consultat pe pagina de media a Universității din Oradea sau la adresa eugreen.varadinumfoto.ro.