Zi de sărbătoare, ieri, la Liceul Aurel Lazăr. Elevii și profesorii au serbat Ziua școlii printr-un program care a avut de toate, de la evenimente artistice la discursuri și dezbateri. Cel mai așteptat moment a fost însă jurizarea carnavalului prăjiturilor și a colecțiilor, unde elevii au demonstrat că au gusturi bune.

Activitățile dedicate Zilei școlii au început din prima zi a săptămânii, elevii fiind informați despre istoria școlii la orele de dirigenție. Ieri, între orele 8.00-10.40, diriginții au răsfoit împreună cu clasele a IX-a „Cartea de aur a școlii”. În paralel, de la ora 10.00, a avut loc jurizarea carnavalului prăjiturilor și a colecțiilor, moment urmat de vânzarea prăjiturilor.

Între 12.00 și 13.00 a avut loc o dezbatere epică cu tema „Remunerarea profesorilor să se facă în funcție de performanțele elevilor lor” între Liceul Teoretic „Aurel Lazăr” și Colegiul Național „Mihai Eminescu”, cu participarea a 2-3 elevi pe fiecare clasă.

Cel mai important moment s-a desfășurat de la ora 13.00, sub genericul „Liceul Teoretic Aurel Lazăr – 28 ani!”. Desfășurat în Sala festivă, momentul aniversar a fost condimentat cu discursuri, folclor și teatru.